bukoo Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Sapphire Pulse Rx 6700 İşlemci : İntel Core İ5 11400f Anakart : Gigabyte H510M-H Ram : Gskill Ripjaws 16 GB 3200mhz SSD : Adata 500GB Legend 750 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 RDR 2 Türkçe yama virüslü mü? False/Positive mi? Fotosu ekli linki de burada. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosya Ekleri Adsız.png 119,5 KB · Görüntüleme: 322
RDR 2 Türkçe yama virüslü mü? False/Positive mi? Fotosu ekli linki de burada. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 936 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 20 Şubat 2023 #11 bukoo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam attığım link daha güncel ve daha güvenilir. Siz en iyisi oradan indirin. Onlarca yamasını indirdim makine çevirinin daha tek bir sorun yaşamadım umuyorum sizde yaşamazsınız. Artı 0 Eksi
bukoo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam attığım link daha güncel ve daha güvenilir. Siz en iyisi oradan indirin. Onlarca yamasını indirdim makine çevirinin daha tek bir sorun yaşamadım umuyorum sizde yaşamazsınız.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #12 Tertemiz. Artı 0 Eksi
KS KS bukoo Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Sapphire Pulse Rx 6700 İşlemci : İntel Core İ5 11400f Anakart : Gigabyte H510M-H Ram : Gskill Ripjaws 16 GB 3200mhz SSD : Adata 500GB Legend 750 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #13 reisler bide yama yapmadım daha oyuna girmeye çalışıyorum giremiyorum modemin aile korumasıyla alakalı olabilir mi Lexyyy dedi: Tertemiz. Genişletmek için tıkla... VirusTotal bu linkteki temiz mi reis Son düzenleme: 21 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
reisler bide yama yapmadım daha oyuna girmeye çalışıyorum giremiyorum modemin aile korumasıyla alakalı olabilir mi Lexyyy dedi: Tertemiz. Genişletmek için tıkla... VirusTotal bu linkteki temiz mi reis
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #14 bukoo dedi: reisler bide yama yapmadım daha oyuna girmeye çalışıyorum giremiyorum modemin aile korumasıyla alakalı olabilir mi VirusTotal bu linkteki temiz mi reis Genişletmek için tıkla... Mis mis. Tertemiz. Şifrelenmiş ama onu da es geçiyorum. Dosya 1 yıldır var zaten rapor edilmiştir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
bukoo dedi: reisler bide yama yapmadım daha oyuna girmeye çalışıyorum giremiyorum modemin aile korumasıyla alakalı olabilir mi VirusTotal bu linkteki temiz mi reis Genişletmek için tıkla... Mis mis. Tertemiz. Şifrelenmiş ama onu da es geçiyorum. Dosya 1 yıldır var zaten rapor edilmiştir diye düşünüyorum.