R Rtrn34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Yama kurdum ve artık oyuna girmiyor. Oyna dediğim zaman oyuna giriyormuş gibi oluyor, ancak Steam'de çalışmıyor gözüküyor.
Yama kurdum ve artık oyuna girmiyor. Oyna dediğim zaman oyuna giriyormuş gibi oluyor, ancak Steam'de çalışmıyor gözüküyor.
Çözüm R R Rtrn34 20 Ağustos 2025 Yama dosyasını sildim dosya doğrula dedim yine de olmadı. Dosya konumundan EXE'leri yönetici olarak çalıştırdığım zaman düzeldi.
Yama dosyasını sildim dosya doğrula dedim yine de olmadı. Dosya konumundan EXE'leri yönetici olarak çalıştırdığım zaman düzeldi.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.591 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 20 Ağustos 2025 #2 Yama dosyalarını sil. Artı 0 Eksi
Y Yusuf2939 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 Rtrn34 dedi: Yama kurdum ve artık oyuna girmiyor. Oyna dediğim zaman oyuna giriyormuş gibi oluyor, ancak Steam'de çalışmıyor gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya bütünlüğünü doğrula eğer yama dosyasını silemiyorsan. Artı 0 Eksi
Rtrn34 dedi: Yama kurdum ve artık oyuna girmiyor. Oyna dediğim zaman oyuna giriyormuş gibi oluyor, ancak Steam'de çalışmıyor gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya bütünlüğünü doğrula eğer yama dosyasını silemiyorsan.
KS KS R Rtrn34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 Yama dosyasını sildim dosya doğrula dedim yine de olmadı. Dosya konumundan EXE'leri yönetici olarak çalıştırdığım zaman düzeldi. Son düzenleme: 20 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Yama dosyasını sildim dosya doğrula dedim yine de olmadı. Dosya konumundan EXE'leri yönetici olarak çalıştırdığım zaman düzeldi.