E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #1 Atım sakatlandı ve sıkıştı. Ne yapabilirim? Atım öldü, konu kapatılsın. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.718 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Haziran 2023 #2 electurzz dedi: Atım sakatlandı ve sıkıştı. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1831113 Atım öldü, konu kapatılsın. Genişletmek için tıkla... Öldükten sonra geri çağırabiliyorsunuz bir süre sonra. Takılmayın.
electurzz dedi: Atım sakatlandı ve sıkıştı. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1831113 Atım öldü, konu kapatılsın. Genişletmek için tıkla... Öldükten sonra geri çağırabiliyorsunuz bir süre sonra. Takılmayın.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 21 Haziran 2023 #3 electurzz dedi: Atım öldü, konu kapatılsın. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Çok özür diliyorum, bunu atmazsam olmazdı.
electurzz dedi: Atım öldü, konu kapatılsın. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Çok özür diliyorum, bunu atmazsam olmazdı.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 ExellionTR dedi: Öldükten sonra geri çağırabiliyorsunuz bir süre sonra. Takılmayın. Genişletmek için tıkla... Horse reviver lazım. electurzz dedi: Atım sakatlandı ve sıkıştı. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1831113 Atım öldü, konu kapatılsın. Genişletmek için tıkla... Bir önceki save dön horse reviver lazım o ATI kullanman için.
ExellionTR dedi: Öldükten sonra geri çağırabiliyorsunuz bir süre sonra. Takılmayın. Genişletmek için tıkla... Horse reviver lazım. electurzz dedi: Atım sakatlandı ve sıkıştı. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1831113 Atım öldü, konu kapatılsın. Genişletmek için tıkla... Bir önceki save dön horse reviver lazım o ATI kullanman için.