Sürprizbozan RDR 2'de başa konulan ödül nasıl hızlıca ödenir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, 2. bölüme geçtim ve birkaç olay yaşadım bu olayların sonucunda kanun adamları kafama 20+20 olmak üzere 40 dolar ödül koydu ama bende sadece 15 dolar var. Valentine kasabasındaki görevleri yapmama engel mi bu ödül ve nasıl hızlı bir şekilde ödeyebilirim?

Merhaba, 2. bölüme geçtim ve birkaç olay yaşadım bu olayların sonucunda kanun adamları kafama 20+20 olmak üzere 40 dolar ödül koydu ama bende sadece 15 dolar var. Valentine kasabasındaki görevleri yapmama engel mi bu ödül ve nasıl hızlı bir şekilde ödeyebilirim?

Görev yapabilirsin ödemene gerek bile yok istersen öde tabii.

Görevleri yapmana engel değil, ödül arttıkça bazı yerlerde ödül avcılarıyla karşılaşabilirsin. Çok önemli değil zaten 40 doları çok rahat bulursun.
Hazine haritalarından altın külçe toplayarak uzun süre götürecek kadar para elde edebilirsiniz.

Evet, görevleri yapabiliyorum iyi ki. Parayı toplayınca öderim ödülü de.

Şahsen ben oynarken ödememiştim 2-3 tane adam at sürerken vs. geliyor kolayca öldürüyosun zaten

Görevleri yapmana engel değil, ödül arttıkça bazı yerlerde ödül avcılarıyla karşılaşabilirsin. Çok önemli değil zaten 40 doları çok rahat bulursun.
Hazine haritalarından altın külçe toplayarak uzun süre götürecek kadar para elde edebilirsiniz.
175 dolar oldu hocam. 🙂

Ödülü postaneden ödeyebilirsin. Ama ödülün miktarı fazla olmadığı için biraz zaman geçince bir sorun kalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı