RDR 2'de en sevdiğiniz sahne nedir?

641429

Decipat
Benim en sevdiğim Braithwaite Manor kesinlikle. Topluca at ile giderken giren o aksiyon müziği, adeta film gibi o at sesleri, içeriye girdiklerinde giren o efsanevi müzik, Dutch'ın konuşması falan her şeyiyle mükemmel bir sahneydi.

Kanun adamlarından kaçıp micah ile dövüştüğümüz kısım chapter 1 final bölümü yani.

Pinkerton'ların kampa ilk geldiklerinde herkesin silah çektiği kısım beni benden almıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben neden hatırlamıyorum.
Micah'ın bize ihanet ettiğini öğrenince kampı basmaya gidiyoruz, tam micah ile yüzleşecekken kanun adamları geliyor topukluyoruz, kanun adamları dağın tepesinde bize saldırırken micah ortaya çıkıyor ve micah ile birebir fıght atıyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanun adamlarından kaçıp micah ile dövüştüğümüz kısım chapter 1 final bölümü yani.
American Venom'da çok güzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…