RDR 2'de görüntü bozukluğu

İşletim sistemi
Windows 8.1

Batın_Gürbüz

Hectopat
rdr 2 görüntü bozukluğu.png

Haritadaki bu, beyaz şeyler haricinde haritayı uzaklaştırınca ekran piksellere bölünüyor. Ayrıca oyunda bazen oyunun renk ayarları bozuluyor, her yer mor oluyor. Her şey mor oluyor. Bunun sebebi nedir, bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Oyun orijinaldir.
Daha önce hiçbir oyunda böyle bir problem yaşamamıştım.
Oyunun grafik ayarları defaultta.
İşletim sistemi Windows 8.1

Arkadaşın dediği gibi, grafik API değiştirmeyi deneyin. Normalde telefonla vs. harici bir kamera ile çekilmiş olsa GPU çiplerinden kaynaklanan bir sorun derdim, fakat doğrudan ekran görüntüsünde görünüyorsa oyun ile ilgili.

vram yetmiyor gtx 760 kullanıyorum, daha önceden default ayarlarda 2047 ye 2047 kullaniyordu simdi ise isletim sistemini 8.1 e düsürünce 2076 vram kullanmaya basladı fakat vram ile kaynakli oldugunu dusunmuyorum cünkü geforce experience ayarlariyla oynamayı da denedim
geforce'un bana sundugu ayarlar ise 2267 vram kullanimina sahipti ve o ayarlara çıkarınca haritada bozukluk gitti ve oyunda morluk sorunu yaşamadım
- Dosyalari dogruladım düzelmedi
- Api değiştiremiyorum sadece vulkan var
Önceden windows 10 da vulkan da oynuyordum default ayarlarda yine ve böyle bir sorunla karşılaşmadım , windows 8.1 e geçtikten sonra ilk defa yükledim oyunu ve bu sorunlarla karşılaştım
ben default ayarlarda oynama tarafındayım her zaman diğer türlü çok ısınıyor bilgisayar ama sorun çözülüyor garip bir şekilde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı