Çözüldü Sürprizbozan RDR 2'de kaybolan yan görevler nasıl geri alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarkAuraLoL

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben az önce Arthur'la olan kısmı bitirdim son 3 4 saat Full ana görev yaptım çok sardığı için John'a geçtim. Haritada olan bazı yan görevlerim gitti. Bir de ben blackwaterın sol alt kısmına hiç gitmedim çünkü biri bana ana görev icabı gidiceksin zaten demişti. Arthur'la yapabileceğim yan görevler gitti ve benim ekstra bir save'im de yok o Arthur'la yapılacak yan görevler için ne yapmam lazım? Yeniden başlayamam zaten 60 saat oynadım bir daha baştan oynayamam. Yapacak bir şey var mı ne olur yardım edin!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar ben az önce Arthur'la olan kısmı bitirdim son 3 4 saat Full ana görev yaptım çok sardığı için John'a geçtim. Haritada olan bazı yan görevlerim gitti. Bir de ben blackwaterın sol alt kısmına hiç gitmedim çünkü biri bana ana görev icabı gidiceksin zaten demişti. Arthur'la yapabileceğim yan görevler gitti ve benim ekstra bir save'im de yok o Arthur'la yapılacak yan görevler için ne yapmam lazım? Yeniden başlayamam zaten 60 saat oynadım bir daha baştan oynayamam. Yapacak bir şey var mı ne olur yardım edin!
Missable Content in Redemption 2 Kaçırılabilir içerikler listesi. Eğer bunların içindeyse geçmiş olsun. Arthur ile West Elizabeth'e (bahsettiğiniz bölge, Blackwater, Armodillo, Tumbleweed kasabalarını içeriyor) gidilmiyor zaten. John için var orası. Yardımcı olduysa çözüm işaretlerseniz sevinirim.
Missable Content in Redemption 2 Kaçırılabilir içerikler listesi. Eğer bunların içindeyse geçmiş olsun. Arthur ile West Elizabeth'e (bahsettiğiniz bölge, Blackwater, Armodillo, Tumbleweed kasabalarını içeriyor) gidilmiyor zaten. John için var orası. Yardımcı olduysa çözüm işaretlerseniz sevinirim.

Çözüm
Arkadaşlar ben az önce Arthur'la olan kısmı bitirdim son 3 4 saat Full ana görev yaptım çok sardığı için John'a geçtim. Haritada olan bazı yan görevlerim gitti. Bir de ben blackwaterın sol alt kısmına hiç gitmedim çünkü biri bana ana görev icabı gidiceksin zaten demişti. Arthur'la yapabileceğim yan görevler gitti ve benim ekstra bir Save'im de yok o Arthur'la yapılacak yan görevler için ne yapmam lazım? Yeniden başlayamam zaten 60 saat oynadım bir daha baştan oynayamam. Yapacak bir şey var mı ne olur yardım edin!

Ana görevleri oynadınız galiba bu tarz oyunlarda ana görev yapınca yan görevler gidebiliyor.

Ana görevleri oynadınız galiba bu tarz oyunlarda ana görev yapınca yan görevler gidebiliyor.
arthurun öldüğünü biliyordum da hani insan bi uyarı falan verir ne bileyim ana görevler sarınca full ordan gittim 55 saat oynadım daha mesela cyberpunk ta ana görev bitince açık dünyada yan görevlere devam edebiliyordunuz ya da son ana görev serisine girince uyarıyordu. Johnla oynayınca bitirdikten sonra arthura geri dönüp yan görevlere devam edebilirsin de diyebilirdi hiç adil değil bu

Haaa zaten gidilmiyorsa arthurla oynarken içim biraz olsun rahat etti hiç denemedim çünkü gitmeyi . Gitmediğim bölgelerin ss ini de aşağı bıraktım blackwater zaten kırmızı onun solu ve ss te ki diğer yere gitmedim eğer dediğin gibi gidilmiyorsa sıkıntı yok ama yan görevlere çok üzüldüm ya offf
1725640882718.png
1725640858914.png

Arthur ile oraya gidemezsin. Ajanlar hemen öldürüyor. John ile gittiğinde pek bir şey yok bir kaç tane rastgele olaylar oluyor.
West Elizabeth ilk oyunu oynamış olanlar için daha anlamlı, aynı harita çünkü. Blackwater'daki barın üst katı çok güzel. 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı