RDR 2'nin 15 TL olması

Arkadaşlar, bunu biri bana açıklayabilir mi? Adam yazıyor ki e posta değiştirilmez. Nasıl yani bu hesabı hangi yollarla alıyorlar satıyorlar?

Eki Görüntüle 713639

Forza'da Online girebilmenin sebebi Xbox hesabı bağlıyorsun RDR 2'de offline girebiliyorsun crack oyunla PC'ye virüs girer kaygısı olmadan oynamanın alternatif bir yolu. Ama çalıntı ise şifreyi değiştirir ve sizde hiçbir şey yapamazsınız.
 
Oyunun offline kısmını kiraya verdiklerini düşün. Ama bir tek sana değil alıcısı olan herkese veriliyor.

Bir ara ben de düşündüm, bir kaç hesaba oyunu alıp kiraya versek kârlı iş aslında. :D
Tek sıkıntı hesabın şifresini değiştirirler sürekli bunun takibi yapılması gerek.
Ama biz iyi niyetle düşünüyoruz tabi, kim bilir bu satıcı kimin hesabını veriyor sana, şifresi değişse uğraşmayabilir tekrar sana vermekle.
 
Ben de bu şekil kullanıyorum. Satıcı ilgili sistem tabii ki aynı hesaba birden fazla giriş yapılıyor. Offline modda oynanabiliyor, sifre değiştiginde satıcı tekrar yeni şifreyi veriyor, tabi her satıcı aynı olamayabilir.
 
Hocam bu hesaplar genelde çalıntı değil de satıcının kendi hesabı oluyor. Bir tane hesaba RDR2 alıyor ve 40-50 kişiye satıyor en az. Offline oynama koşulu tutuyor ki oyundan atmasın. Yani satıcı verdiği 300TL'yi fazla fazla çıkartıyor.
 
Hocam ben de böyle bi siteden aldım 10TL ye RDR2 hesabı, verdikleri hesapta sadece RDR2 vardı ve kendilerine aitti hesap, steami offline a alıp oynamana izin veriyorlar. Baya da oynadım oyunda %60'larda falanım şuan bi sıkıntı yaşamadım daha.
 

Geri
Yukarı