RDR 2'yi sevememek

Evet teknik olarak yanına yaklaşabilen bir oyun yok. Görsellik veya mekanik olarak belki TLOU falan vardır ama onlar koridor oyunu. RDR2 2025 yılında çıksa bile garipsenmeyecek ve büyüleyecek bir oyun bence.

29 Ekimde RDR 1 gelecek PC'ye en son yıllar önce PS3'te oynamıştım. Yıllar sonra eski grafikleri ile oynamak bence güzel olacak.

Zaten RDR2'nin olayı seni yaşayan dünyası, sinematikleri ve doğanın güzelliği ile yaklaşan bir oyun. Sonradan açılan bir çok görevde aksiyon dozajı baya iyi. Hele ki silah kullanımı. Açık dünya oyununda böyle mekanikleri tek düze tek amaç uğruna yapılan oyunlarda bile görmüyoruz. En azından hikaye dışı minimum 100 saat oynanış sunuyor diyebilirim.

Dostlar bu konuda yalnız mıyım acaba? Oyun beni hiç içine çekemedi. 4-5 saat kadar oynadım ama acayip sıkıldım. Kontroller aşırı hantal, karaktere bağlanamadım, oyun çok yavaş işliyor. Büyükte bir heyecanla oturdum aslında başına ama hiç mi hiç sevemedim. Oyun ileride açılır mı yoksa tempo Full böyle mi? Ona göre yarıda bırakacağım oyunu mecburen.

Hocam bu konuya son kez mesaj yazacağım oyun ileri zamanda açılıyor eğer hikayesine bağlanabilirseniz yaşadığınız ihanetler veya sizi mutlu edecek şeyler çok fazla fakat eğer oyun size hantal geliyorsa ki bu durum çok normal çünkü hızlı bir oyun değil. Hikaye dediğim gibi ilerisinde açılıyor zaten iade edecek zamanı geçirmişsiniz fakat ben yine de şans vermeniz taraftarıyım bazı görevlerde o hırsa koltuktan kalktığım zamanları hatırlıyorum. At sürerken Arthur Morgan'ın o sağ kolunu arkaya atmasını o kadar beğendim mi bilgisayar başında ben de aynısını yapıyordum o kadar içine çekmişti beni fakat o oyun tarzını sevdiğim için çekti. Eğer siz vahşi batı konseptli oyunları veyahut eski tarz yaşanılan oyunları sevmiyorsanız bu sizlik bir durum değil oyun size hitap etmiyor.

Zaten RDR2'nin olayı seni yaşayan dünyası, sinematikleri ve doğanın güzelliği ile yaklaşan bir oyun. Sonradan açılan bir çok görevde aksiyon dozajı baya iyi. Hele ki silah kullanımı. Açık dünya oyununda böyle mekanikleri tek düze tek amaç uğruna yapılan oyunlarda bile görmüyoruz. En azından hikaye dışı minimum 100 saat oynanış sunuyor diyebilirim.

Bu yorumlardan sonra bir 100 saat daha oynarım. Masaüstünde duruyordu oyunu silmemiştim, biraz gireyimde at süriyim bari.

29 Ekimde RDR 1 gelecek PC'ye en son yıllar önce PS3'te oynamıştım. Yıllar sonra eski grafikleri ile oynamak bence güzel olacak.
Hayırlı olsun hocam. Bende hikayesini merak ediyorum da izlemek istiyorum ama. 14 yıllık bir oyuna 1700 TL veremem. Verene de saygı duyarımda. Hem elimde 98 TL'ye aldığım RDR2 varken bir önce ki oyunu oynamak beni bayabilir biraz. Ama oda taş gibi oyun.

Hayırlı olsun hocam. Bende hikayesini merak ediyorum da izlemek istiyorum ama. 14 yıllık bir oyuna 1700 TL veremem. Verene de saygı duyarımda. Hem elimde 98 TL'ye aldığım RDR2 varken bir önce ki oyunu oynamak beni bayabilir biraz. Ama oda taş gibi oyun.

Hemen kırılır muhtemelen denemek isterseniz Torrent sitesinden indirip oynarsınız bende öyle yaparım muhtemelen. PlayStation oyunları hemen kırılıyor genelde.

Hocam RDR için o fiyat çok fazla klasik Rockstar, eski oyunları getirip aynı fiyata koyuyor para kazanıyor ve sıkmaya başladı bu durum sadece Rockstar yapmıyor bu durumu o daha da can sıkıcı oluyor.

Hocam RDR için o fiyat çok fazla klasik Rockstar, eski oyunları getirip aynı fiyata koyuyor para kazanıyor ve sıkmaya başladı bu durum sadece Rockstar yapmıyor bu durumu o daha da can sıkıcı oluyor.

Yapacak bir şey yok hocam. Ama hala yıllardır yaptığı kaliteden ödün vermiyorlar. Zaten bu gidişle 10 senede bir oyun çıkaracaklar. RDR3 geleceğinden şüpheliyim. Önce ki oyunlar için de basit bir yenileme yapıp tekrardan tam oyun fiyatından satacaklar. Zaten satıyor da. Üstünü renklerle kaplayıp 25 yıllık 3 efsanevi oyunu oyun başı 20 dolardan sattılar ki benim için bu 3 oyun en fazla 100 TL eder günümüz koşullarında. Ve GTA Trilogy 15 milyon satışı geçti. Bunu yapan firma neyi yapmasın ki. 11 yıl önce çıkan ve modern zamanlarda geçen GTAV'I geçebilen bir açık dünya oyunu şu anlık yok. Halihazırda para kazandıkları için de yeni konsollara port yapıp tekrardan satıyorlar. Bizi düşünmezler ki para kazandıkları sürece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı