RDR alınır mı?

arasq12x

Femtopat
Daha fazla  
RDR2 Steam üzerinde indirime girmiş, sizce alınır mı? Hikaye oyunları pek hoşuma gitmez ama çok övüyorlar ve ayrıca Online oynamak için para vermemiz gerekiyormuş.

O oyun için birkaç saat yeterli olmayacaktır oyun ilk 3-5 saatten sonra asıl insanı kendine çekiyor o ilk 3-5 saat dayanırsa bırakamaz artık oyunu büyük ihtimalle başları sıkıcı gelecektir.
Başları banada sıkıcı geldi sonradan 12 saat bağımlısı olmuştum geri bıraktım bağımlı olmamak için.

2 saat RDR2 için kısa bir süre. Muhtemelen ilk bölümde sıkılır iade etmeye karar verirsin. İlk korsanda bitirmiş daha sonra satın alıp 2. bir defa bitirmiş biri olarak. Kesinlikle değer. Oynayıp bitirdiğim 3-4 hikayeli oyundan biri. Ekran kartımı güncellediğimde 3. defa bitireceğim umarım :D.

Hocam bana göre dünyanın en iyi oyunlarından biridir kesinlikle ama objektif olmak gerekirse oyun herkese göre bir oyun değil bence özellikle hikaye oyunu sevmiyorsanız sevmeyebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim ama sevmeyedebilirsiniz. Oyunun başları zaten sıkıcı. Denemenizi tavsiye ederim. Hikaye oyunu sevmeyen biri bence sevemez oyunu ama belli mi olur belki RDR size hikaye oyunlarını sevdirir.

Geri
Yukarı