meraklı7725
Hectopat
Her yere koşmaktan sıkıldım ve ben de Fast travel için mod indireyim dedim ama aksilik ya Türkçe yamam bozuldu?
RDR'de atla gezmekten sıkılmak mı? Vuu muz sevmemek gibi, çikolata sevmemek gibi bir şey bu.Her yere koşmaktan sıkıldım ve ben de Fast travel için mod indireyim dedim ama aksilik ya Türkçe yamam bozuldu?
RDR'de atla gezmekten sıkılmak mı? Vuu muz sevmemek gibi, çikolata sevmemek gibi bir şey bu.
RDR'de atla gezmekten sıkılmak mı? Vuu muz sevmemek gibi, çikolata sevmemek gibi bir şey bu.
Hayata bakış açısımız, felsefemiz aynı. Kendi karakterimi gördüğüm profil. Farkımız yok. Bütünüz, mutluyum.Yanlış anlamayın ama kullandığınız kelimelerle kullandığınız profil biraz örüntülü ilerliyor.
Ama o çayırda, çimende doğanın tadını çıkarmak var şimdi. Sana bir şey söyleyeyim mi? Ben mark bile kullanmıyorum RDR 2 de. Harita ezberimde artık. İstediğim yere gidiyorum.Reis, gına geli be.
Hayata bakış açısımız, felsefemiz aynı. Kendi karakterimi gördüğüm profil. Farkımız yok. Bütünüz, mutluyum.
Ama o çayırda, çimende doğanın tadını çıkarmak var şimdi. Sana bir şey söyleyeyim mi? Ben mark bile kullanmıyorum RDR 2 de. Harita ezberimde artık. İstediğim yere gidiyorum.
25 yaşındayım. Varsa da burada belirtmem. Sen kaç yaşındasın?Reis sana helal olsun. Yaş kaçtı ya DM falan var mı?
25 yaşındayım. Varsa da burada belirtmem. Sen kaç yaşındasın?
Elveda meraklı.20 reis, ama belki de haklısın, belki de hiç görüşmemeliyiz. Elveda yenenefer O.V.