RDR2 2 nasıl 2 yıl boyunca kırılmadı?

Cyberpunk 2077 çıktığı saat koruma olmadığı için kırıldı.

Yeni çıkan oyunlar bile üzerinden uzun bir zaman geçmeden kırılıyor.

Buna sports interactive, EA, konami gibi firmaları örnek verebiliriz.
(Activision Modern Warfare 19'da internet bağlantısını zorunlu kılmıştı bence pes, FIFA gibi oyunlara da bu sistem getirilebilir)

Sormak istediğim olay Red Dead Redemption 2
*"İnternet bağlantısı"mecburi kılınmadan.
*"Son sürüm" zorunluluğu olmadan.

2 yıl boyunca nasıl kırılmadı?

Rockstar crack işiyle uğraşan gruplarla anlaşma imzalamış olabilir. Ama bu şaheser cracki hak eder mi o ayrı.
 
Korsanının vereceği zarardan çok Rockstar crack gruplarını kiralamıştır.
Para verecek bi muhatap bulsa zaten firma, firmadan önce polisler le tanışırlar.

Aynı firmanın bi oyunu bi ay içinde kırılırken bazı oyunları hiç kırılmadı sebebi oyunu kıramadıkları için çünkü her oyun için ayrı anlaşma var şu kadar süre koruma yapılacak diye bazı oyunları 1 sene boyunca anlaşma yapıyor bazıları süresiz bi süre sonra korumayı kaldıran var o yüzden kırılıyor.

Başlıkta cyperpunk çıkar çıkmaz kırıldı yazmışta zaten koruması yoktu yani arkadaşın orjinal oyununu alıp direk çalıştırabilirsin, o yüzden kırılma sayılmaz 🙂
 
Oyun PC'ye 5 Kasım 2019 da daha geç çıkış yaptı ve 22 Ekim 2020 de kırıldı. Bu da 2 yıl değil yaklaşık 1 yıl yapar. Crackleyen EMPRESS scene grubu cracklemek istemese, büyük ihtimal oyun hala kırılmamış şekilde bekliyordu.
 
Evet oyun kırıldı ama çıkışından 2 yıl sonra. Ayrıca bahsettiğiniz oyunlar internet bağlantısını veya son sürümü mecburi kılıyor. Bu yüzden kırılması imkansıza yakın.

Oyunun Online kısmı için doğru ama offline ilk çıktığında 1 buçuk haftada kırıldı Online kırılması zorlaştıran olay sürekli güncelleme gelmesi olay bu kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı