drknangl Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:38 #1 RAM 2X8 2933MHz Ekran kartı RTX 2070 Super Mobil İşlemci I7-10875H Dosyaları dogruladım, modları kaldırıp denedim, ayarları sildim yine de oyun acılmıyor. Acma tusuna basıyorum Social Club ekranı geliyor ve sonrasında kapanıyor. Klavyede bazı tuslar calısmadıgı icin kelimelerin bazıları hatalı kusura bakmayın.
Dosyaları dogruladım, modları kaldırıp denedim, ayarları sildim yine de oyun acılmıyor. Acma tusuna basıyorum Social Club ekranı geliyor ve sonrasında kapanıyor. Klavyede bazı tuslar calısmadıgı icin kelimelerin bazıları hatalı kusura bakmayın.
M Mustafaery0 Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 9 Bugün 10:42 #2 Lobit driver bosster indir kanka bütün driverlarını güncelle pc yi yeniden başlat dene Artı 0 Eksi
KS KS drknangl Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:42 #3 Mustafaery0 dedi: Lobit driver bosster indir kanka bütün driverlarını güncelle PC'yi yeniden başlat dene Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel. Artı 0 Eksi
Mustafaery0 dedi: Lobit driver bosster indir kanka bütün driverlarını güncelle PC'yi yeniden başlat dene Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel.
M Mustafaery0 Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 9 Bugün 10:43 #4 Başka bir düşüncem yok kanka Artı 0 Eksi