RDR2 alıp az oyun almak mı, 15 oyun birden almak mı?

Bir kaç haftaya yeni bilgisayar alacağım konusuna da açacağım. Ben yeni bilgisayar da ilk Satın alacağım oyun RDR 2 olacak. Oyun çok hoşuma gitti yavaş ilerliyor. Ama grafikleriyle beraber sarıyor oyun.

Aldığın 15 oyunun tamamının listesi var mı çünkü merak ettim ben önceden Red Dead Redemption 2 Epic Games'den almıştım Online'a bile daha güzel giriliyor tavsiye ederim alırsan.

Hocam RDR 2 gerçekten güzel oyun bende artık deneyimlemek istiyorum ama 15 oyun daha mantıklı olur kışa kadar sizi sarar zaten o zamana kadar da RDR 2 parası toplarsın o vakitte de doya doya 15 oyunu oynarsınız.

RDR2 genel olarak oynanış olarak ağır bir oyun. The Witcher 3 gibi Fast travel olmadığı için insan at sürerken sıkılıyor. Şahsen seveni ve sevmeyeni olan bir oyun. Bunu göz ardı etmemenizi tavsiye ederim.

RDR2 dolu dolu bir oyun, diger 15 oyunun icerigi ne bilmiyorum ama RDR2 icin kesinlikle pişman olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…