Vallahi Witcher 1 bende almak pek istemiyorum ama hikayeyi bilmek Witcher 3'te falan bayağı işe yarıyormuş o yüzden almak istedim
Emin ol oynayamayabilirsin. YouTube'da Game play videosu mevcut Türkçe alt yazılı film gibi izle. Ben öyle yaptım.
Vallahi Witcher 1 bende almak pek istemiyorum ama hikayeyi bilmek Witcher 3'te falan bayağı işe yarıyormuş o yüzden almak istedim
Hollow Knight içerik anlamında bol bir oyun. Osuyla busuyla 100 saate varabilecek bir içeriğe sahip.Witcher 1 GOG'da ücretsiz.
AC Origins, DOOM, Sniper Elite 4, Hollow Knight ve Stardew Valley Game Pass'te var.
Game Pass almanı tavsiye ederim şahsen. AC Origins dışında diğerleri kısa olduğundan kesinlikle Game Pass üzerinden oynamanı tavsiye ederim. AC Origins biraz şüpheli bir indirime girdi. Genelde böyle şüpheli indirimlerin arkasından o oyun bedava olur. Ama bu kesin değil.
Ghost Recon Wildlands oynaman için arkadaşlarının olması lazım. Ayrıca arkadaşlarla da zevkli gelmedi bana. Bence alma.
Bu oyunları almazsan RDR2 için sana bütçe çıkıyor.
- Witcher 3
- Witcher 1
- Don't Starve.
- Dying Light.
- Sniper Elite 4
- AC Origins.
- Doom
- FC3
- Hollow Knight.
- Celeste
- Ghost Recon Wildlands.
- Serious Sam 3
- Assetto Corsa.
- Stardew Valley.
250 lira bütçem var. Kendimce güzel ve sevdiğim oyunlardan 15 oyunluk bir sepet oluşturdum ama RDR2 içimde kalıyor. RDR2'yi eklemek istiyorum ama diğer oyunlardan da vazgeçmek istemiyorum. Sizce RDR2'yi koyup kalan 100 lirayla ekleme mi yapayım, yoksa böyle kalsın mı? Yani RDR2 bütçenin yarısından fazlasını götürmeye değer mi?
250 lira bütçem var. Kendimce güzel ve sevdiğim oyunlardan 15 oyunluk bir sepet oluşturdum ama RDR2 içimde kalıyor. RDR2'yi eklemek istiyorum ama diğer oyunlardan da vazgeçmek istemiyorum. Sizce RDR2'yi koyup kalan 100 lirayla ekleme mi yapayım, yoksa böyle kalsın mı? Yani RDR2 bütçenin yarısından fazlasını götürmeye değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.