Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 İyi gunler arkadaşlar. Benim sorunum su, RDR2'de ambar görevini yapıyordum. Sonra böyle tam tarlaları yaktım beni o bolumden de surekli oyundan atıyor. Çözümü nedir acaba? Normalde böyle hiç atma sorunu falan yoktu. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
İyi gunler arkadaşlar. Benim sorunum su, RDR2'de ambar görevini yapıyordum. Sonra böyle tam tarlaları yaktım beni o bolumden de surekli oyundan atıyor. Çözümü nedir acaba? Normalde böyle hiç atma sorunu falan yoktu.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.890 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 Tarlanın yandığı esnada fps'iniz düşük mü? Artı 0 Eksi
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #3 Yama falan kurduysaniz kaldırıp, dosyaları doğrulayıp yeniden o görevi bir deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #4 Rouly dedi: Tarlanın yandığı esnada FPS'iniz düşük mü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam şimdi fark ettim tarla böyle yanıyor tam oraya dogru baktıgımda donup atıyor. DarkS1de dedi: Yama falan kurduysaniz kaldırıp, dosyaları doğrulayıp yeniden o görevi bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yama var ama pek onunla alaklı oldugu sanmıyorum cunku tam ateşin cok fazla oldugu bolgeye bakınca atıyor. Artı 0 Eksi
Rouly dedi: Tarlanın yandığı esnada FPS'iniz düşük mü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam şimdi fark ettim tarla böyle yanıyor tam oraya dogru baktıgımda donup atıyor. DarkS1de dedi: Yama falan kurduysaniz kaldırıp, dosyaları doğrulayıp yeniden o görevi bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yama var ama pek onunla alaklı oldugu sanmıyorum cunku tam ateşin cok fazla oldugu bolgeye bakınca atıyor.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.890 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #5 Curry dedi: Evet hocam şimdi fark ettim tarla böyle yanıyor tam oraya dogru baktıgımda donup atıyor. Hocam yama var ama pek onunla alaklı oldugu sanmıyorum cunku tam ateşin cok fazla oldugu bolgeye bakınca atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun parçacık ve ayrıntı kalitesini düşürüp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Curry dedi: Evet hocam şimdi fark ettim tarla böyle yanıyor tam oraya dogru baktıgımda donup atıyor. Hocam yama var ama pek onunla alaklı oldugu sanmıyorum cunku tam ateşin cok fazla oldugu bolgeye bakınca atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun parçacık ve ayrıntı kalitesini düşürüp tekrar deneyin.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #6 Curry dedi: Evet hocam şimdi fark ettim tarla böyle yanıyor tam oraya dogru baktıgımda donup atıyor. Hocam yama var ama pek onunla alaklı oldugu sanmıyorum cunku tam ateşin cok fazla oldugu bolgeye bakınca atıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sisteminizle alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
Curry dedi: Evet hocam şimdi fark ettim tarla böyle yanıyor tam oraya dogru baktıgımda donup atıyor. Hocam yama var ama pek onunla alaklı oldugu sanmıyorum cunku tam ateşin cok fazla oldugu bolgeye bakınca atıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sisteminizle alakalı olabilir.
KS KS Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #7 Rouly dedi: Oyunun parçacık ve ayrıntı kalitesini düşürüp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak ayarın adı ne ve hangi bölümde. Artı 0 Eksi
Rouly dedi: Oyunun parçacık ve ayrıntı kalitesini düşürüp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak ayarın adı ne ve hangi bölümde.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.890 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #8 Curry dedi: Hocam tam olarak ayarın adı ne ve hangi bölümde. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmının fotoğrafını atabilir misin? Evde olmadığım için ayarın kesinadını hatırlamıyorum ama fotoğraf atarsan yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
Curry dedi: Hocam tam olarak ayarın adı ne ve hangi bölümde. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmının fotoğrafını atabilir misin? Evde olmadığım için ayarın kesinadını hatırlamıyorum ama fotoğraf atarsan yardımcı olurum.
KS KS Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #9 Rouly dedi: Ayarlar kısmının fotoğrafını atabilir misin? Evde olmadığım için ayarın kesinadını hatırlamıyorum ama fotoğraf atarsan yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarı buldum normale aldım isterseni gene de atayım fotoğrafı. Artı 0 Eksi
Rouly dedi: Ayarlar kısmının fotoğrafını atabilir misin? Evde olmadığım için ayarın kesinadını hatırlamıyorum ama fotoğraf atarsan yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarı buldum normale aldım isterseni gene de atayım fotoğrafı.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.890 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #10 Curry dedi: Hocam ayarı buldum normale aldım isterseni gene de atayım fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Sorununuz düzeldi mi? Artı 0 Eksi
Curry dedi: Hocam ayarı buldum normale aldım isterseni gene de atayım fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Sorununuz düzeldi mi?