RDR2 at çukura düştü

RDR2'de tuzağa geldim kazılmış çukura düştük atla. Ben çıkıyorum ama at çıkamıyor nasıl çıkarabilirim acaba?

1610659495614.png

Son düzenleme:
Attan uzaklaşıp ıslıkla çağırmayı deneyebilirsiniz.

Herhangi bir görev sonrası da sıfırlanacağını düşünüyorum. Bir süre at çalabilirsiniz.

RDR2'de tuzağa geldim kazılmış çukura düştük atla. Ben çıkıyorum ama at çıkamıyor nasıl çıkarabilirim acaba?

Eki Görüntüle 836346
Uzaklaşıp ıslık çalın. Veya online ise fast travel yapın. Ahıra girmeyi deneyin. Yada en iyi ihtimal bir güzel molotof atın ata. Öldükten sonra canlandırırsınız.

Allah Allah, sorunları neymis ki. Atla konuşmayı denediniz mi hocam belki derdi vardır. Şaka şaka, çık gir yapın düzelir hocam.

Hocam arkadaşların lafına gelip atı öldürmeye falan kalkmayın sakın. Atınıza bir şey olduğu zaman gidiyor. Yapacağınız son şey atınızı öldürmek. Atı kurtarma konusunda ip atıp çekin. Gelmezse de yakın zamanda Auto Save aldı ise oyun ona dönün isterseniz. Uzaklaşıp ıslıkla da çağırabilirsiniz ama gelmezse geçmiş olsun.

Hocam arkadaşların lafına gelip atı öldürmeye falan kalkmayın sakın. Atınıza bir şey olduğu zaman gidiyor. Yapacağınız son şey atınızı öldürmek. Atı kurtarma konusunda ip atıp çekin. Gelmezse de yakın zamanda Auto Save aldı ise oyun ona dönün isterseniz. Uzaklaşıp ıslıkla da çağırabilirsiniz ama gelmezse geçmiş olsun.
Nasıl hocam ya?
Ben online'de arap oğlanı az uçurumdan atmadım.

Arkadaşlar şöyle bir durum oldu;

Öncelikle 450 ve 2 dolarlık 2 tane atım vardı. 2 dolarlık olan Tennessee Walker, bense çukura 450 dolarlık atı düşürmüştüm.

Islık çaldım, iple yakalayıp çekmeye çalıştım olmadı. Çukurdan biraz ötede bi çete çadırı vardı onlarla çatıştık, o arada oyun ''You have discovered new gang'' şeklinde bildirim verdi. Çatışma bittikten sonra at yanımda spawnlandı ama Tenessee Walker olarak geldi. Belki 450 dolarlık olanı ahıra atmıştır diye ahıra gittim, ahırdaki de Tenessee Walker. Yani oyun 450 dolarlık atımı çalmış oldu. Para da vardı 750 dolarlık yeni at çektim kendime.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı