RDR2'de tuzağa geldim kazılmış çukura düştük atla. Ben çıkıyorum ama at çıkamıyor nasıl çıkarabilirim acaba?
Son düzenleme:
Uzaklaşıp ıslık çalın. Veya online ise fast travel yapın. Ahıra girmeyi deneyin. Yada en iyi ihtimal bir güzel molotof atın ata. Öldükten sonra canlandırırsınız.RDR2'de tuzağa geldim kazılmış çukura düştük atla. Ben çıkıyorum ama at çıkamıyor nasıl çıkarabilirim acaba?
Eki Görüntüle 836346
Herkes demek ''at nasıl çıkacak'' ama kimse dememek ''at nasıl''Allah Allah, sorunları neymis ki. Atla konuşmayı denediniz mi hocam belki derdi vardır. Şaka şaka, çık gir yapın düzelir hocam.
Nasıl hocam ya?Hocam arkadaşların lafına gelip atı öldürmeye falan kalkmayın sakın. Atınıza bir şey olduğu zaman gidiyor. Yapacağınız son şey atınızı öldürmek. Atı kurtarma konusunda ip atıp çekin. Gelmezse de yakın zamanda Auto Save aldı ise oyun ona dönün isterseniz. Uzaklaşıp ıslıkla da çağırabilirsiniz ama gelmezse geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.