RDR2 atın dayanıklık çekirdeği otomatik olarak düşüyor

ooredoo

Decipat
Dörtnala koşuyorum fakat bir anda dayanıklık çekirdeği sıfırlanıyor kırmızı oluyor sıkıldım artık bu sorundan. Ne yapmam gerekli? Not: Kirli değil besliyorum hep ara sıra fırçalıyorum bazen yularından tutup gezdiriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekirdeği yükseltmek için beslemelisiniz hocam, ilaçlar tonikler gibi şeyler çekirdeği değil sadece dış kısmı yükseltiyor, çekirdek için normal yiyeceklerle besleyin havuç gibi. Atta önemli bu arada sıradan bir at falan kullanıyorsanız çabuk tükenir.

Anladım hocam da kendi kendine sağa sola gidiyor kafayı yedi sıkmak üzereyim kafasına ne yapayim İngiliz soğuk kanlısı mı ne öyle bir şeydi.

Hocam zaten 4.level bağ ama bir anda kırmızı ya dönmesi ve enerjisinin hemen tükenmesi bana anormal geldi.
Gerçekçilik açısından öyle bir durum var. Daha kondisyonu yüksek bir at alabilirsiniz aslında. Bende Gypsy Cob var. Birbirimizi çok seviyoruz, birlikte vakit geçiriyoruz. Yalnızca biraz fazla ürkek ama olsun kızımı seviyorum.

Gerçekçilik açısından öyle bir durum var. Daha kondisyonu yüksek bir at alabilirsiniz aslında. Bende gypsy cob var. Birbirimizi çok seviyoruz, birlikte vakit geçiriyoruz. Yalnızca biraz fazla ürkek ama olsun kızımı seviyorum.

En iyi atı bulmayı düşünüyorum atın sorunu da yok ilaçlarını falan da veriyorum rıfkı ile olmayacak bu iş bence.

Rıfkıyı doğaya salın, yorulmuş. Arap atını yakalayın beyaz olan Google'dan yerini bulabilirsiniz.

Yaptığı katkılar dolayısıyla son kez besleyip vedalaşacağım özellikle satmayacağım sizin dediğiniz gibi bırakacağım doğaya kaderi ne ise onu yaşasın.

Gönül isterdiki kendim arayarak bulayim Arap atını ama yüz ölçümü 135 km2 olan haritada tek tek aramak benim ve rıfkı için sıkıntılı olacaktır teşekkürler.

Yaptığı katkılar dolayısıyla son kez besleyip vedalaşacağım özellikle satmayacağım sizin dediğiniz gibi bırakacağım doğaya kaderi ne ise onu yaşasın.

Gönül isterdiki kendim arayarak bulayim Arap atını ama yüz ölçümü 135 km2 olan haritada tek tek aramak benim ve rıfkı için sıkıntılı olacaktır teşekkürler.
Atı aramaya giderken üstünüze kalın birşeyler giyin, lakin üşütmek istemezsiniz, griplerde götü geçiyor bu aralar dikkat etmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı