Dead Eye kullanarak arıyorsunuz değil mi?Bizon da görmedim hiç. 1 2 kere havaya ateş açtım bi at sesi geldi de büyük ihtimal benim attan geldi. Hala geziyorum uyudum hala arıyorum.
Bidaha uyuyacağım.
Dead Eye kullanarak arıyorsunuz değil mi?Bizon da görmedim hiç. 1 2 kere havaya ateş açtım bi at sesi geldi de büyük ihtimal benim attan geldi. Hala geziyorum uyudum hala arıyorum.
Bidaha uyuyacağım.
Dead eye göstermiyor çok aktivite var diyor.Dead Eye kullanarak arıyorsunuz değil mi?
Hocam dürbün ile study yapın isterseniz emin olamadım ben.Dead eye göstermiyor çok aktivite var diyor.
@427036
Eki Görüntüle 1850712
Bizon bu arkadaş mı oluyor?
Değilmiş bizonu buldum öküz gibi bişey.Hocam dürbün ile study yapın isterseniz emin olamadım ben.
Hocam yeni konu açın bu olayla alakalı isterseniz, gereksiz mesaj yemeyelim. Konu açarsanız açılınca bildirim gelecek bana, bazı şeylerden emin olarak başlayalım.Değilmiş bizonu buldum öküz gibi bişey.
Benim eşekliğime geldi heralde hala bulamadım yarın tekrar arıyacağım.
Hala bulamadım hocam. Şaka gibi.
@427036 hocam bu atı nasıl bulacağım ben? Dead eye'yle bakıyorum bikaç kurt ve küçük hayvan dışında iz yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.