Tarik Sade
Hectopat
Hocam şu an o ATI bende kullanıyorumda hikaye içinde gereksiz boşuna uğraşmayın.
Ben abartisiz 2 dakikada bulmustum. At ile aramda ciddi bir bag olusmustu. Taa ki...4 saat mi![]()
Aynı sorun bende de varama alıştım ne yapalım.
Ben abartisiz 2 dakikada bulmustum. At ile aramda ciddi bir bag olusmustu. ta ki...
Hocam şu an o ATI bende kullanıyorumda hikaye içinde gereksiz boşuna uğraşmayın.
Çok teşekkür ederim bende diyorum niye bulamıyorum?Kanka bende yeni öğrendim. Oyuna da senin gibi yeni başladım.
1.ci yapman gereken hosea ile ayı AVI görevini yapmak sonra at otomatik olarak oraya spawn oluyor. Görev bitince gidip ATI alabilirsin.
Bulabildin mi atı?Çok teşekkür ederim bende diyorum niye bulamıyorum?
Yok hocam az sonra gireceğim oyuna dediğiniz görevi yapıp direkt göle gideceğim.Bulabildin mi atı?
Chapter 2'de ben Isabella Lake'in yakınına save almıştım. Kaçırınca save'i yüklüyordum. Her gidişimde at vardı. Gölün kenarında 30 dakikaya aldım. Hatırladığım kadarıyla işaretlediğim yerdeydi :Bildiğiniz üzere ısabella Lake'de beyaz Arap atı alabiliyoruz ama sanırım chapter 2'ye geçmemiz gerekiyor. Öncesinde, ben chapter 2'ye geçtim ama henüz ana hikaye görevi oynamadım en son tren soygunu yaptığımız görevi yaptım ve beyaz Arap atını bulamıyorum. Sebebi nedir?
Çok teşekkür ederim bende diyorum niye bulamıyorum?
| Base Speed | Base Acceleration | Health | Stamina |
|---|
Harika! Teşekkür ederim.Chapter 2'de ben Isabella Lake'in yakınına save almıştım. Kaçırınca save'i yüklüyordum. Her gidişimde at vardı. Gölün kenarında 30 dakikaya aldım. Hatırladığım kadarıyla işaretlediğim yerdeydi :
Eki Görüntüle 1625969
Bu arada beyaz Arap atı yerine siyah Arap atını öneririm. Beyazdan özellik olarak daha iyi. Bu rehberden nasıl alınacağını öğrenebilirisn:
Red Dead Redemption 2 Siyah Arap atı Bedava Alma (Chapter 2)
Base Speed Base Acceleration Health Stamina
Eki Görüntüle 1625975
Sırasıyla isim, hız, hızlanma, sağlık, stamina.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.