RDR2 Beyaz Arap Atı Nasıl Bulunur?

Aynı sorun bende de var 😁 ama alıştım ne yapalım.

Bende alıştımda yapacak bir şey yok soğutucu ve yeni bir kasa alana kadar idare edeceğim.

Ben abartisiz 2 dakikada bulmustum. At ile aramda ciddi bir bag olusmustu. ta ki...

Bende buga girdi gibi bir şey oldu zor buldum yazdım gibi format attım ama RDR indiresim yok fazla uzun onu sona saklıcam A Plague Tale requem bir indirebilirsem onu oynayacağım.

Hocam şu an o ATI bende kullanıyorumda hikaye içinde gereksiz boşuna uğraşmayın.

Evet hikaye için gereksiz olabilir ama bana sorarsan staminasi yüksek olduğu için her türlü iş yapar diğer atlarla gidene kadar ne stamina kalıyor ne bir şey.

Bildiğiniz üzere ısabella Lake'de beyaz Arap atı alabiliyoruz ama sanırım chapter 2'ye geçmemiz gerekiyor. Öncesinde, ben chapter 2'ye geçtim ama henüz ana hikaye görevi oynamadım en son tren soygunu yaptığımız görevi yaptım ve beyaz Arap atını bulamıyorum. Sebebi nedir?
Chapter 2'de ben Isabella Lake'in yakınına save almıştım. Kaçırınca save'i yüklüyordum. Her gidişimde at vardı. Gölün kenarında 30 dakikaya aldım. Hatırladığım kadarıyla işaretlediğim yerdeydi :

Ekran görüntüsü 2023-01-07 194910.png

Çok teşekkür ederim bende diyorum niye bulamıyorum?

Bu arada beyaz Arap atı yerine siyah Arap atını öneririm. Beyazdan özellik olarak daha iyi. Bu rehberden nasıl alınacağını öğrenebilirisn:
Red Dead Redemption 2 Siyah Arap atı Bedava Alma (Chapter 2)

Base Speed Base AccelerationHealthStamina

Ekran görüntüsü 2023-01-07 195301.png

Sırasıyla isim, hız, hızlanma, sağlık, stamina.

Son düzenleme:
Chapter 2'de ben Isabella Lake'in yakınına save almıştım. Kaçırınca save'i yüklüyordum. Her gidişimde at vardı. Gölün kenarında 30 dakikaya aldım. Hatırladığım kadarıyla işaretlediğim yerdeydi :

Eki Görüntüle 1625969

Bu arada beyaz Arap atı yerine siyah Arap atını öneririm. Beyazdan özellik olarak daha iyi. Bu rehberden nasıl alınacağını öğrenebilirisn:
Red Dead Redemption 2 Siyah Arap atı Bedava Alma (Chapter 2)

Base Speed Base AccelerationHealthStamina

Eki Görüntüle 1625975

Sırasıyla isim, hız, hızlanma, sağlık, stamina.
Harika! Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı