Sürprizbozan RDR2 bir görevi yapmazsak ne olur?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Denizli
Daha fazla  
Merhaba, RDR2'yi 2.kez oynuyorum. İlk seferinde Dutch'tan habersiz John'u hapishaneden kurtarmıştım. Bu sefer kurtarmamayı düşünüyorum ama ileride bir şekilde kurtarmam gerekecek mi? Her halükarda gerekecekse boşuna onur puanı harcamak istemiyorum ama gerekmezse de oyun farklı bir sonla bitmek zorunda.

Finalde John'la birlikte gidersek başka yerde paraya gidersek başka yerde ölüyorduk. John olmazsa nerede öleceğiz?

John'u kurtarmama gibi bir lüksünüz yok. Haritada John'u kurtarmanın yanında ek olarak bir ya da iki tane daha ana (sarı) görev olması lazım. Onları yaptığınızda John'u kurtarma görevi dışında başka bir ana görev eklenmeyecek ve oyun ilerlemeyecek. Yapmak zorundasınız yani.

O görevde inisiyatif sende değil. Ana hikayede ilerlemen için yapmak zorundasın.
Adler bize teklif ettiğinde reddetme şansımız var ama.
John'u kurtarmama gibi bir lüksünüz yok. Haritada John'u kurtarmanın yanında ek olarak bir ya da iki tane daha ana (sarı) görev olması lazım. Onları yaptığınızda John'u kurtarma görevi dışında başka bir ana görev eklenmeyecek ve oyun ilerlemeyecek. Yapmak zorundasınız yani.
Adler bana sorduğunda reddedersem demek istiyorum.

Adler bize teklif ettiğinde reddetme şansımız var ama.

Adler kendi kişisel işinde yardım istiyor. Aynı şey değil. Yapmaya bilirsin. Bunun gibi ufak tefek seçimler yaptırıyor fakat ana hikayeyi etkileyen tek şey onur seviyesi.

Bahsettiğiniz kısımda zaten ikinci bir seçenek olmaması çok normal. Çünkü iş Dutch'a falan kalsa asla gidip John'u kurtarmaya falan niyeti yoktu. Yani amacı John'un idam edilmesini beklemekti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı