Hacimsel öğe kalitesini yükseğe alıp dener misiniz?
Hacimsel öğe kalitesi bulutlar ve gökyüzünü etkileyen bir ayar. Bu tip bir sorunu çözebileceğini düşünmüyorum.
1) Nvidia Denetim Masasından Oyunun exe'sinin üzerinden Doku kalitesini: Yüksek kaliteliye çekebilirsiniz.
2) Oyunda detay ölçeklendirnesi adında bir ayar mevcut. Oradaki barı ufakça yükseltebilirsiniz.
3) Belgeler>Rockstar Games>Red Dead Redemption 2>Settings>settings.xml üzerinden texture quality'i Ultraya alıp tekrar oyuna giriş yapabilirsiniz.
4) Graphics API'sini (DX12 veya Vulkan) değiştirmeyi deneyebilirsiniz. (En muhtemel çözüm bu diye düşünüyorum.)
5) Bütün bunlar işe yaramazsa Steam/Epic Games üzerinden dosya doğrulamayı deneyebilirsiniz.
Resolution Scale'den kaynaklı 1.50 yapıp dene bi bak görüntüye ama FPS çok düşebilir.
Oyunda TAA'dan ötürü genel anlamda bir bulanıklık söz konusu ancak konuda bahsedilen bulanıklık aslında dokuların bozulmasından ibaret. Sorunun çözümü olamaz diye düşünüyorum. (Sorundan bağımsız olarak Resolution Scale'i 1.25 yapmak FPS kaybı karşılığında ideal keskinliği sağlayabilir.)