S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 28 Nisan 2021 #11 ThİsFeEdBaCk dedi: FPS düşüşü mü ? İlk yüklediğim de öyle değildi, bana da korsan gibi geldi, bataryam ölüyor mudur ? Çok fazla bakıyorum, sarjda da bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Tek RDR 2'de oluyor dediniz. Korsan yüzünden olabilir. Ama 8 RAM'de olabilir. RUSHTOB dedi: Korsan oyunlara destek yok deyip moderatör çağırayım mı Genişletmek için tıkla... Arkadaşı uçurmayalım şimdi hocam.
ThİsFeEdBaCk dedi: FPS düşüşü mü ? İlk yüklediğim de öyle değildi, bana da korsan gibi geldi, bataryam ölüyor mudur ? Çok fazla bakıyorum, sarjda da bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Tek RDR 2'de oluyor dediniz. Korsan yüzünden olabilir. Ama 8 RAM'de olabilir. RUSHTOB dedi: Korsan oyunlara destek yok deyip moderatör çağırayım mı Genişletmek için tıkla... Arkadaşı uçurmayalım şimdi hocam.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 28 Nisan 2021 #12 Korsana karşıyız burada. 8 GB RAM etkiler 16 yapın, mümkünse RAM modelleri aynı olsun.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 28 Nisan 2021 #13 mirsady dedi: Korsan orijinalden 7 8 FPS daha fazla veriyor onunla ilgisi yok. Oyuna girince neden cihazı şarjdan çıkartıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 8 RAM'den olabilir mi peki? Ama 0'a düşeceğini sanmıyorum.
mirsady dedi: Korsan orijinalden 7 8 FPS daha fazla veriyor onunla ilgisi yok. Oyuna girince neden cihazı şarjdan çıkartıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 8 RAM'den olabilir mi peki? Ama 0'a düşeceğini sanmıyorum.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Nisan 2021 #14 SALOOWEN dedi: Tek RDR 2'de oluyor dediniz. Korsan yüzünden olabilir. Ama 8 RAM'de olabilir. Arkadaşı uçurmayalım şimdi hocam. Genişletmek için tıkla... Uçurdum bile. Ayrıca arkadaş bilgisayarcıya gitsin tavsiyem bu yönde. Virüs kapmış sonuçta. Not: Virüs yazılımsal hasar verebilir. Nasıl hasar verdiğini buradan pek anlayamayız gibi. Ondan böyle dedim.
SALOOWEN dedi: Tek RDR 2'de oluyor dediniz. Korsan yüzünden olabilir. Ama 8 RAM'de olabilir. Arkadaşı uçurmayalım şimdi hocam. Genişletmek için tıkla... Uçurdum bile. Ayrıca arkadaş bilgisayarcıya gitsin tavsiyem bu yönde. Virüs kapmış sonuçta. Not: Virüs yazılımsal hasar verebilir. Nasıl hasar verdiğini buradan pek anlayamayız gibi. Ondan böyle dedim.
dioNy Picopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 169 Çözümler 2 Yer Amsterdam Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Öğrenci 28 Nisan 2021 #15 Hocam şarjdan çıkarınca mı FPS düşüyor? Şarjın hızlı bitmiyorsa ölme durumu saçmalık. Güç ayarlarından şarjda takılı değilken ayarlarınız sanırım güç modunda kısacası performans ayarına şarjdayken geçiyor.
Hocam şarjdan çıkarınca mı FPS düşüyor? Şarjın hızlı bitmiyorsa ölme durumu saçmalık. Güç ayarlarından şarjda takılı değilken ayarlarınız sanırım güç modunda kısacası performans ayarına şarjdayken geçiyor.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 28 Nisan 2021 #16 RUSHTOB dedi: Uçurdum bile. Ayrıca arkadaş bilgisayarcıya gitsin tavsiyem bu yönde. Virüs kapmış sonuçta. Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirip tam tarama yapsın.
RUSHTOB dedi: Uçurdum bile. Ayrıca arkadaş bilgisayarcıya gitsin tavsiyem bu yönde. Virüs kapmış sonuçta. Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirip tam tarama yapsın.
ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #17 RUSHTOB dedi: @Yener K. Korsana destek yok Hocam ayrıca yazılımsaldır büyük ihtimal. Virüsten sonra böyle oldu demiştiniz. Ondandır. Genişletmek için tıkla... Virüsten sonra böyle olmuştu. Düzeldi. mirsady dedi: Korsan orijinalden 7 8 FPS daha fazla veriyor onunla ilgisi yok. Oyuna girince neden cihazı şarjdan çıkartıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1-3 fps veriyo, 6-7 abartı. İBEX_0709 dedi: Korsana karşıyız burada. 8 GB RAM etkiler 16 yapın, mümkünse RAM modelleri aynı olsun. Genişletmek için tıkla... Ben korsan kullanın demedim. dioNy dedi: Hocam şarjdan çıkarınca mı FPS düşüyor? Şarjın hızlı bitmiyorsa ölme durumu saçmalık. Güç ayarlarından şarjda takılı değilken ayarlarınız sanırım güç modunda kısacası performans ayarına şarjdayken geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, 5 dakika da bir 0 fps oluyor. Şarjda girmiyor. RUSHTOB dedi: Uçurdum bile. Ayrıca arkadaş bilgisayarcıya gitsin tavsiyem bu yönde. Virüs kapmış sonuçta. Genişletmek için tıkla... Virüs yok artık. SALOOWEN dedi: Kaspersky indirip tam tarama yapsın. Genişletmek için tıkla... Yaptım, Allah Allah. Yok virüs.
RUSHTOB dedi: @Yener K. Korsana destek yok Hocam ayrıca yazılımsaldır büyük ihtimal. Virüsten sonra böyle oldu demiştiniz. Ondandır. Genişletmek için tıkla... Virüsten sonra böyle olmuştu. Düzeldi. mirsady dedi: Korsan orijinalden 7 8 FPS daha fazla veriyor onunla ilgisi yok. Oyuna girince neden cihazı şarjdan çıkartıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1-3 fps veriyo, 6-7 abartı. İBEX_0709 dedi: Korsana karşıyız burada. 8 GB RAM etkiler 16 yapın, mümkünse RAM modelleri aynı olsun. Genişletmek için tıkla... Ben korsan kullanın demedim. dioNy dedi: Hocam şarjdan çıkarınca mı FPS düşüyor? Şarjın hızlı bitmiyorsa ölme durumu saçmalık. Güç ayarlarından şarjda takılı değilken ayarlarınız sanırım güç modunda kısacası performans ayarına şarjdayken geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, 5 dakika da bir 0 fps oluyor. Şarjda girmiyor. RUSHTOB dedi: Uçurdum bile. Ayrıca arkadaş bilgisayarcıya gitsin tavsiyem bu yönde. Virüs kapmış sonuçta. Genişletmek için tıkla... Virüs yok artık. SALOOWEN dedi: Kaspersky indirip tam tarama yapsın. Genişletmek için tıkla... Yaptım, Allah Allah. Yok virüs.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Nisan 2021 #18 ThİsFeEdBaCk dedi: Virüsten sonra böyle olmuştu. Düzeldi. 1-3 fps veriyo, 6-7 abartı. Ben korsan kullanın demedim. Hayır, 5 dakika da bir 0 fps oluyor. Şarjda girmiyor. Virüs yok artık. Yaptım, Allah Allah. Yok virüs. Genişletmek için tıkla... Ama verdiği hasar duruyor olabilir.
ThİsFeEdBaCk dedi: Virüsten sonra böyle olmuştu. Düzeldi. 1-3 fps veriyo, 6-7 abartı. Ben korsan kullanın demedim. Hayır, 5 dakika da bir 0 fps oluyor. Şarjda girmiyor. Virüs yok artık. Yaptım, Allah Allah. Yok virüs. Genişletmek için tıkla... Ama verdiği hasar duruyor olabilir.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 28 Nisan 2021 #19 Oyuna girince cihaz şarjdan çıkarılmaz, batarya çıkarılır, şarj cihazı takılır.
ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #20 RUSHTOB dedi: Ama verdiği hasar duruyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeni alındı neredeyse 1 aylık. Adam gibi hasar verememiştir. Temizledim hızlıca.
RUSHTOB dedi: Ama verdiği hasar duruyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeni alındı neredeyse 1 aylık. Adam gibi hasar verememiştir. Temizledim hızlıca.