DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #51 gokpeedy dedi: Hocam satış yapmak yasaktı diye biliyordum, problem çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hey dostum burası Technopat, burada her şey serbest. Yazım kurallarını çiğnemek dışında.
gokpeedy dedi: Hocam satış yapmak yasaktı diye biliyordum, problem çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Hey dostum burası Technopat, burada her şey serbest. Yazım kurallarını çiğnemek dışında.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #52 ThİsFeEdBaCk dedi: Oyun hesap işlerini biliyorum. Şu an ailem hemen alacağı kesin değil. Yine ücretsizler ile et diyebilirler. En kötü GamePass e ikna ederim umarım. Genişletmek için tıkla... GamePass sistemini şiddetle öneririm çok karlı bir sistem, 2 yıl kullandım.
ThİsFeEdBaCk dedi: Oyun hesap işlerini biliyorum. Şu an ailem hemen alacağı kesin değil. Yine ücretsizler ile et diyebilirler. En kötü GamePass e ikna ederim umarım. Genişletmek için tıkla... GamePass sistemini şiddetle öneririm çok karlı bir sistem, 2 yıl kullandım.
ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #53 gokpeedy dedi: GamePass sistemini şiddetle öneririm çok karlı bir sistem, 2 yıl kullandım. Genişletmek için tıkla... Aşırı karlı ama ikna edemedim. Her seferin de ''İHtıyacımız var mı, gerek var mı'' diyorlar. Anlatıyorum ama oyun bu boşver diyorlar.
gokpeedy dedi: GamePass sistemini şiddetle öneririm çok karlı bir sistem, 2 yıl kullandım. Genişletmek için tıkla... Aşırı karlı ama ikna edemedim. Her seferin de ''İHtıyacımız var mı, gerek var mı'' diyorlar. Anlatıyorum ama oyun bu boşver diyorlar.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #54 DDLAO dedi: Hey dostum burası Technopat, burada her şey serbest. Yazım kurallarını çiğnemek dışında. Genişletmek için tıkla... Anladım.
DDLAO dedi: Hey dostum burası Technopat, burada her şey serbest. Yazım kurallarını çiğnemek dışında. Genişletmek için tıkla... Anladım.