Sürprizbozan RDR2 gizli poker soygunu tekrar yapılır mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Saint Denis'teki silah dükkanının arkasındaki kilitli kapıyı açtırıp üst kattaki poker masasına ulaştım. Gizli kasanın da açıldığını düşündüğümden dolayı kasanın şifresini bilen adamı öldürdüm fakat kasa açılmamıştı. Daha sonra geldiğimde artık orada öyle bir şey yoktu. Tekrardan soyabilme imkânım var mı?

Öyle bir yer mi varmış gidip soyuyorum birazdan.
Saint Denis'teki silah dükkanının arkasında kapı var. Satıcıya silah doğrultup arkadaki kapıya git diyebilirsiniz. Arkadaki kapıda 1 koruma var. Satıcıyla korumayı hallettikten sonra önünüzdeki merdivenlerden en üst kata çıkıp dediğim yeri bulabilirsiniz. 50 dolar masada duruyor, biraz ısrarla kasa açtırabiliyorsunuz ama kasada ne kadar var bilemem.

Saint Denis'teki silah dükkanının arkasında kapı var. Satıcıya silah doğrultup arkadaki kapıya git diyebilirsiniz. Arkadaki kapıda 1 koruma var. Satıcıyla korumayı hallettikten sonra önünüzdeki merdivenlerden en üst kata çıkıp dediğim yeri bulabilirsiniz. 50 dolar masada duruyor, biraz ısrarla kasa açtırabiliyorsunuz ama kasada ne kadar var bilemem.

Silah kullanmamaya dikkat edin bıçak yumruk gibi yakın menzil kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı