RDR2 görüntü ayarları nasıl olmalı?

cansuwx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sistemim gayet yeterli. Oyundaki en güzel, kaliteli, gerçekçi görüntüyü almak için hangi ayarları açmalıyım, yapmalıyım? Ekran görüntülerini ekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran_goruntusu_2025-11-14_010351.png
    Ekran_goruntusu_2025-11-14_010351.png
    330,2 KB · Görüntüleme: 21
  • Ekran_goruntusu_2025-11-14_010412.png
    Ekran_goruntusu_2025-11-14_010412.png
    143,9 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba, sistemim gayet yeterli. Oyundaki en güzel, kaliteli, gerçekçi görüntüyü almak için hangi ayarları açmalıyım, yapmalıyım? Ekran görüntülerini ekliyorum.
Şu video ile tek tek her ayarın FPS ve grafik farkına bakarak, ayarlayabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorulara gerek yok bence, oyunun kendisi zaten sana sistemin seçtiğin grafik ayarlarını kaldırıp kaldıramayacağını söylüyor. Sistemin kaldıracağı en yüksek ayara oraya bakarak çekersin. En olmadı senin sistem ile RDR 2 oyun testi yapan bir kanal izleyip ona göre karar vermen. Fulleyemesen bile yüksek bir ayarda oynayabileceğini düşünüyorum bu arada. 2K görüntü ayarlarda fullersin muhtemelen.

Bu sorulara gerek yok bence, oyunun kendisi zaten sana sistemin seçtiğin grafik ayarlarını kaldırıp kaldıramayacağını söylüyor. Sistemin kaldıracağı en yüksek ayara oraya bakarak çekersin. En olmadı senin sistem ile RDR 2 oyun testi yapan bir kanal izleyip ona göre karar vermen. Fulleyemesen bile yüksek bir ayarda oynayabileceğini düşünüyorum bu arada. 2K görüntü ayarlarda fullersin muhtemelen.
Her şeyi kaldırır zaten sistem ama benim anlamadığım en iyi görüntüyü hangisi veriyor rdr2'de taa var, fxaa var msaa var fsr var. Hangisini açacağım onu anlamadım.

Her şeyi kaldırır zaten sistem ama benim anlamadığım en iyi görüntüyü hangisi veriyor rdr2'de taa var, fxaa var msaa var fsr var. Hangisini açacağım onu anlamadım.
Şahsen TAA High ile FXAA yetiyor gibime geliyor. MSAA fazla görsel farkı yok ve FPS çok harcıyor. FSR ise görüntüyü bozuyor doğal olarak.

Kenar keskinleştirme ve yansıma kalitesi onlar. FSR ise DLSS ile aynı, görüntü kalitesini düşürüp yapay zeka ile görüntüyü yükseğe çekip FPS arttırıyor. FSR bilgisayara gelen yükü azaltıyor diğerleri grafik kalitesini yükseltiyor diyebiliriz. FSR açıkken kapalıya göre daha kötü görüntü oluyor ama bu daha çok oyunu ıncığına cıncığına bakınca fark edilen bir şey, oyunun içinde akıp giderken fark etmezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı