Evet ikinci bakışımda farkettim.Bana hiç olması gereken buymuş gibi gelmedi hocam, ciddi bir keskinlik sorunu var kullanıcının görüntülerinde.
Çözünürlük hala biraz garip geldi. Ben de 1080p oynuyorum ama böyle görünmüyor.Eki Görüntüle 1904246
Eki Görüntüle 1904247
Eki Görüntüle 1904251
RC'yi 5/2 2500 yaptım düzeldi gibi arkadaşlar.
Benim oyunum böyle görünüyor:Eki Görüntüle 1904173
Durum bu da hocalarım yine kötü geldi gözüme ağaçlar vesaire size ait ekran görüntüsü var mı örnek olabilecek.
Kasa ve parçalar tozlu + sıcak hava. Muhtemelen macunları da kurumuştur. Oturduğum oda güneş aldığı için dışarısı 38 dereceyse benim odam 42 derece falan oluyor.@bursali Hocam biraz konu dışı olacak ama yüzde 100 fan devri ile nasıl 83 derece çalışıyor? Yaşadığınız il çok mu sıcak?
Kasa ve parçalar tozlu + sıcak hava. Muhtemelen macunları da kurumuştur. Oturduğum oda güneş aldığı için dışarısı 38 dereceyse benim odam 42 derece falan oluyor.
Ekran kartınız marka modeli nedir? 78C alıyorum diye kendimi parçalıyorum ben![]()
Videodaki renkler çok parlak geldi özellikle turuncu kısımlarda belli oluyor büyük ihtimalle adam ReShade gibi bir renk modu kurmuş.
![]()
RDR2 Photorealistic reshade and Modlist
Enhances, colors, shadows, tonemapping and sharpness. No overkill preset, just enhance the already great graphic!www.nexusmods.com
Bu olabilir buna benzettim biraz.
Mod categories at Red Dead Redemption 2 Nexus - Mods and community Buradan istediğin tarzda renk yaması kurabilirsin. Yama kurduktan sonra sakın online girme ban yiyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.