RDR2 grafikler kötü görünüyor

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Selam, ayarlar tamamen. Ultra da olmasına rağmen, grafikler videodaki gibi gözükmüyor olayı nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

arthurkötü.PNG

kötügrafık.PNG

kötüü.PNG

Bana hiç olması gereken buymuş gibi gelmedi hocam, ciddi bir keskinlik sorunu var kullanıcının görüntülerinde.
Evet ikinci bakışımda farkettim.

Çözünürlük hala biraz garip geldi. Ben de 1080p oynuyorum ama böyle görünmüyor.

Eki Görüntüle 1904173

Durum bu da hocalarım yine kötü geldi gözüme ağaçlar vesaire size ait ekran görüntüsü var mı örnek olabilecek.
Benim oyunum böyle görünüyor:
resim_2023-08-16_014154771.png

1080p Ultra/High/Medium karışık ayarlar.

Son düzenleme:
@bursali Hocam biraz konu dışı olacak ama yüzde 100 fan devri ile nasıl 83 derece çalışıyor? Yaşadığınız il çok mu sıcak?
Kasa ve parçalar tozlu + sıcak hava. Muhtemelen macunları da kurumuştur. Oturduğum oda güneş aldığı için dışarısı 38 dereceyse benim odam 42 derece falan oluyor.

Kasa ve parçalar tozlu + sıcak hava. Muhtemelen macunları da kurumuştur. Oturduğum oda güneş aldığı için dışarısı 38 dereceyse benim odam 42 derece falan oluyor.

Ekran kartınız marka modeli nedir? 78c alıyorum diye kendimi parçalıyorum ben :D

Videodaki renkler çok parlak geldi özellikle turuncu kısımlarda belli oluyor büyük ihtimalle adam ReShade gibi bir renk modu kurmuş.

Bu olabilir buna benzettim biraz.

Mod categories at Red Dead Redemption 2 Nexus - Mods and community Buradan istediğin tarzda renk yaması kurabilirsin. Yama kurduktan sonra sakın online girme ban yiyebilirsin.

Videoda kullanılan reshade.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı