RDR2 grafikleri vs Cyberpunk grafikleri

Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi (sadece grafik olarak)?arkadaşın birisi Cyberpunk diye tutturdu da onun için soruyorum.

Ben mekanik ve grafik olarak RDR2 taraftarıyım şahsen.

Sanat tasarımı açısından bence RDR2 ancak Cyberpunk RTX'in de desteğiyle çok daha güzel benim gözümde. Belki GeForce NOW'da ultrada oynayabildiğim içindir bilmiyorum.

Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi (sadece grafik olarak)?arkadaşın birisi Cyberpunk diye tutturdu da onun için soruyorum.

İki oyunda grafik açısından çığır açan oyunlar. Fakat çıkış yılına göre RDR2 daha önde. Sadece yıl bakımından değil detay ve çeşitlilik bakımından da RDR2 kazanıyor. Fakat ikisi de farklı oyunlar. Grafikten ne beklediğinize bağlı. Cyberpunk 2077'yi uzun zamandır oynamıyorum oynadığım zaman çok kumlanma ve gölgeleme sıkıntısı vardı. Şu an durumu nedir bilemem.

Cyberpunk yeni nesil bir oyun fakat grafikler başarısız. Gölgelendirmeler falan iyi değil. RDR2 4 yıllık oyun ve gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…