RDR2 grafikleri vs Cyberpunk grafikleri

Rockstar gibi bir firma önce RDR2'nin pc'deki rezil bulanıklık sorununu halletsin diyeceğim de umurlarında değil.
Hocam o sorun neyden kaynaklanıyor? Zaten konunun açılmasının sebebi benim de. Videolardan belli olmuyor ama 1. elden denyince RDR2 diğer oyunlara göre aşırı bulanık. Konsolda da PS4'te oynadım o daha da beter zaten.

Kimin neyi sevdiğine bağlı, ben daha çok karanlık temalı oyunları sevdiğim için GTA 4, RDR2 tarzı oyunlar bana daha güzel gözüküyor ama eğer birisi GTA 5 Cyberpunk gibi oyunları güzel görüyorsa buna da bir şey diyemem,bunu tartışmanın da doğru olduğunu düşünmüyorum.

Coj gunslinger 2013 de çıktı ama sanat tasarımı yüzünden qrafikleri insanı hayran bırakıyor. Ben Low da oynasamda büyülenmişdim
(Resim lowda)

Dosya Ekleri

• FB_IMG_1639313934227.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 58
Grafiği bilmem ama atmosfer konusunda RDR yi tek geçerim oyun içinde arada bir durup 3-5 Dk. manzara izliyordum.

RX 5500 XT ile benim kendi deneyimim açısından konuşuyorum ikisini de oynayan biri olarak, RDR2 biraz daha önde gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…