RDR2 güzel mi?

750 saat oynamam var, Witcher fazlaca şişiriliyor. İki oyunu da bitirdim ikisi de overrated. Witcher sadece hikayesi ve grafikleriyle ağır basıyor. İki oyunda parasını sonuna kadar hak eder.

Ne alaka ki RDR2 hikaye anlamında da çok iyi ve grafik olarak daha üstün Witcher'ı Witcher yapan RPG öğeleridir
Çok sıkıcı bir oyun. Ben Witcher 3'e 45 dk dayanabilmis adamim, bu oyunu PS4 te oynadim ve hic keyif alamadim. Hype'a aldiris etmeyin, begenmeyen begenmiyor.
Sabır gösterirsen seversin oyunlar hemen açılmıyor ilk 5 saat midir 10 saat midir bilmem ama sarmazlar genelde uzun oyunlar.
Gelmiş geçmiş hmm bu bana biraz fazla genel geldi gelmiş geçmiş en iyi açık dünya oyunu deseydin o zaman hak verebilirdim ama hiç bir oyun gelmiş geçmiş en iyi oyun değildir.
olm ne alaka illaki bir tanesi gelmiş geçmiş en iyi oyundur
 
Son düzenleme:
Konuyu horlatıyorum şimdiden özür dilerim ancak kendimi tutamadım. Ceza yemeye hazırım.
olm ne alaka illaki bir tanesi gelmiş geçmiş en iyi oyundur
RDR2 mükemmel bir oyun. Ancak ona en iyi dersen DARK SOULS gibi bir yapım sana küsmez mi farklı mantıkta bir oyun olduğu için?
Witcher tam olarak RPG oyunu değil hikaye çoğunlukla çizgisel. Detroit oyna sen bakalım Witcher hala RPG diyebilecek misin?
Detroid Become Human RPG değil daha çok interaktif film oyunu. RPG daha geniş.
 
Konuyu horlatıyorum şimdiden özür dilerim ancak kendimi tutamadım. Ceza yemeye hazırım.

RDR2 mükemmel bir oyun. Ancak ona en iyi dersen Dark Souls gibi bir yapım sana küsmez mi farklı mantıkta bir oyun olduğu için?

Detroid become human RPG değil daha çok interaktif film oyunu. RPG daha geniş.

Hiç mi anlamadınız sizi trollediğimi. Sadece kafa buluyordum sizinle :) sizlerinde söylediği oyunlar tümüyle başyapıtlar. Bence zevk ve renkler tartışılmaz. Not: Ben o eski zamanlardaki gibi oyunu açabilmek için CD'nin PC'e takılı olması gereken zamanları özledim. O tüplü monitörün açılma sesi ve odayı sıcacık yapmasını. Bir de toplu Mouse'nin ara sıra top temizliğini yapmayı da özledim. Özleyenler var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı