RDR2 hesabı almak güvenli mi?

Oyunun fiyatı zaten 150 lira. Bu devirde çok büyük bir para mı tartışılır. Ama zaten malum sitelere düştü diye biliyorum. Bu kadar aksiyondansa oradan edinilebilir. Ama uzun soluklu oyun, tutup da oyunun yarısında hata vermeye başlarsa tüm zevkinizin içine edebilir ne yazık ki. Yani çok istediğiniz bir oyunsa steam, yok öyle bakayım tarzındaysa fit kız :D
 
Aşağıdaki linkten hesap alabilirsiniz. Hesap alıp satmak yasal olmadığı için herhangi bir sorun çıktığında satıcıdan başkası size yardım edemez. Yani satıcının insafına kalırsınız. Bu yüzden "Master Mağaza" olarak işaretlenmiş satıcılardan almanızı öneririm.


NOT: Alacağınız oyunların birçoğunda çevrimiçi oynamanız yasaktır. Oynarsanız paranız iade edilmeden hesaba olan erişiminiz kesilebilir. Bunu dikkate alın.
 
@333365 yakın zamanda GoW hesabı almıştı. Sorun yaşamamıştı.
Aynen, aldım hâlâ da kullanıyorum bir sorun yok. Satıcı güvenilirse problem oluşturmuyor. 10 liraya God of War, daha ne olsun? :D

Şunu belirteyim, bu hesaplarda sadece offline hikayeli modda oynayabilirsiniz. Satıcı zaten bunu belirtiyor, online oynayamıyorsunuz. Çevrimdışı moda aldığın sürece istediğin kadar oynayabilirsin.
 
Aynen, aldım hâlâ da kullanıyorum bir sorun yok. Satıcı güvenilirse problem oluşturmuyor. 10 liraya God of War, daha ne olsun? :D

Şunu belirteyim, bu hesaplarda sadece offline hikayeli modda oynayabilirsiniz. Satıcı zaten bunu belirtiyor, Online oynayamıyorsunuz. Çevrimdışı moda aldığın sürece istediğin kadar oynayabilirsin.

En son GeForce NOW üzerinden oynamayı deniyordunuz. Oluyor mu hocam?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oluyor, GeForce NOW üzerinden oynamaktayım. GeForce NOW'da Steam'ı çevrimdışına alma özelliği kapatılmış da hesaba giriyorum, sonrasında da biri hesaba giriş yapmaya çalıştığında tekrardan giriş yap uyarısı veriyor. Bu uyarıyı bir kenara çekerek oyunumu oynamaya devam ediyorum. Cuma gününden beri şu anlık bir sorun yaşamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı