RDR2 hikayeye kaldığı yerden devam etme

buğra arat

Zeptopat
Daha fazla  
Ben birkaç gün önce C diskini formatladım RDR2 de D diskindeydi ama Rockstar Games C diskindeydi ben C'yi formatlayınca Rockstar Games gitti ama RDR2 gitmedi sonra Steam'ı yükledim RDR 2 inmiş bir şekilde geldi bugün RDR2'ye girdim fakat beni en baştaki karlı yerde başlattı kaldığım yerden nasıl devam yardımcı olabilir misiniz? Beni en baştaki karlı yerden başlattı demiştimya belki o karlı yeri geçince kaldığım yerden devam ediyor olabilir ama ben riske atmadım karlı kısmı geçmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

RayOula

Kilopat
Daha fazla  
Ben birkaç gün önce C diskini formatladım RDR2 de D diskindeydi ama Rockstar Games C diskindeydi ben C'yi formatlayınca Rockstar Games gitti ama RDR2 gitmedi sonra Steam'ı yükledim RDR 2 inmiş bir şekilde geldi bugün RDR2'ye girdim fakat beni en baştaki karlı yerde başlattı kaldığım yerden nasıl devam yardımcı olabilir misiniz? Beni en baştaki karlı yerden başlattı demiştimya belki o karlı yeri geçince kaldığım yerden devam ediyor olabilir ama ben riske atmadım karlı kısmı geçmedim.
Save dosyan silinmiş

Wlixe

Decapat
Yer
Caer a'Muirehen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: RTX 2060 - i3 12100F - H610M-K D4 - Crucial P5 Plus 500 GB - Corsair Vengeance LPX 3200 MHz 8x2 GB - VENTO VG08FE
Monitör: ASUS VG247Q1A
Oyun içindeyken:
  • ESC tuşuna basın,
  • OYUN YÜKLE seçeneğine tıklayın,
Eğer save dosyanız silinmediyse önceden oynadığınız oyunun son kaydı gözükecektir. Varsa o kayda tıklayıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Mr. Ozmutlu

Centipat
Makaleler
1
Yer
New Jersey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5600
Asus Rog Strix B550-F
Adata Spectrix D41 3200mhz cl16 x2
Asus Dual Rx6700XT
Kingston KC3000 1TB
Asus Tuf GT301
Asus Tuf 750B

Lenovo G24-20 165hz
Razer Deathadder V2 Mini
Philips Spk8605
Meslek
Cyber Security Developer
Rockstar Launcher kurup Cloud save ayarı olması lazım. Onu etkinlestirin eğer daha önceden aktif ise.

Wlixe

Decapat
Yer
Caer a'Muirehen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: RTX 2060 - i3 12100F - H610M-K D4 - Crucial P5 Plus 500 GB - Corsair Vengeance LPX 3200 MHz 8x2 GB - VENTO VG08FE
Monitör: ASUS VG247Q1A
Oyun içindeyken:
  • ESC tuşuna basın,
  • OYUN YÜKLE seçeneğine tıklayın,
Eğer save dosyanız silinmediyse önceden oynadığınız oyunun son kaydı gözükecektir. Varsa o kayda tıklayıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Ayrıca, eğer bahsettiğim kısımda yoksa da şu site üzerinden kaldığınız yerin save dosyasını indirebilirsiniz, Oyuna baştan başlamanıza gerek yok.

KS
KS
B

buğra arat

Zeptopat
Daha fazla  
Oyun içindeyken:
  • ESC tuşuna basın,
  • Oyun yükle seçeneğine tıklayın,

ESC'ye basıp hikaye kısmına tıklayıp oyunu yüklese basınca tüm kayıt yuvaları boş oyun yüklenemiyor yazısı geldi.

Hayır, oyunun kendi save sistemi.

Ona nereden bakacağım.

Hayır, oyunun kendi save sistemi.

Ben oyunu ilk çalıştırdığımda bir şey sormuştu sanırım save ile ilgili bir şeydi bende şimdi değile başmıştım sanırım Cloud save dediğin o mu acaba?

Son düzenleme:

Yeni konular

Yukarı