Davinci_1 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Hocam merhaba bugün RDR2'yi 3.kez bitirmeye karar verdim ve oyundakiler yetmeyince farklı farklı kıyafetler ve saç stilleriyle oynamak istiyorum bildiğiniz bu tarz modlar var mı? *Yetmediği için. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023
Hocam merhaba bugün RDR2'yi 3.kez bitirmeye karar verdim ve oyundakiler yetmeyince farklı farklı kıyafetler ve saç stilleriyle oynamak istiyorum bildiğiniz bu tarz modlar var mı? *Yetmediği için.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.376 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 18 Haziran 2023 #2 Gayet iyi bir mod, dediklerinizle tam uyuyor. Fakat kurması biraz uğraştırıcı. WhyEm's DLC Juana:So how'd you become a stuntman?Stuntman Mike:I learned it from my brother... Stuntman Bob www.nexusmods.com
Gayet iyi bir mod, dediklerinizle tam uyuyor. Fakat kurması biraz uğraştırıcı. WhyEm's DLC Juana:So how'd you become a stuntman?Stuntman Mike:I learned it from my brother... Stuntman Bob www.nexusmods.com
Davinci_1 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 hellomister dedi: Gayet iyi bir mod, dediklerinizle tam uyuyor. Fakat kurması biraz uğraştırıcı. WhyEm's DLC Juana:So how'd you become a stuntman?Stuntman Mike:I learned it from my brother... Stuntman Bob www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Kurulum için bir rehber var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023
hellomister dedi: Gayet iyi bir mod, dediklerinizle tam uyuyor. Fakat kurması biraz uğraştırıcı. WhyEm's DLC Juana:So how'd you become a stuntman?Stuntman Mike:I learned it from my brother... Stuntman Bob www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Kurulum için bir rehber var mı?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.376 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 18 Haziran 2023 #4 Davinci_1 dedi: Kurulum için bir rehber var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Modun sahibinin kendi yaptığı bir video var. İlk 5 dakikası nasıl kurulacağını anlatıyor. Sonrası tanıtım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Davinci_1 dedi: Kurulum için bir rehber var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Modun sahibinin kendi yaptığı bir video var. İlk 5 dakikası nasıl kurulacağını anlatıyor. Sonrası tanıtım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Davinci_1 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 hellomister dedi: Evet var. Modun sahibinin kendi yaptığı bir video var. İlk 5 dakikası nasıl kurulacağını anlatıyor. Sonrası tanıtım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Modu kurdum ama sadece saç stilleri oldu diğer kıyafetler vb. şeylerde geldi ama onları shopta inceleme yaparken göremiyorum gözükmüyorlar yani.
hellomister dedi: Evet var. Modun sahibinin kendi yaptığı bir video var. İlk 5 dakikası nasıl kurulacağını anlatıyor. Sonrası tanıtım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Modu kurdum ama sadece saç stilleri oldu diğer kıyafetler vb. şeylerde geldi ama onları shopta inceleme yaparken göremiyorum gözükmüyorlar yani.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.376 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 18 Haziran 2023 #6 Davinci_1 dedi: Modu kurdum ama sadece saç stilleri oldu diğer kıyafetler vb. şeylerde geldi ama onları shopta inceleme yaparken göremiyorum gözükmüyorlar yani. Genişletmek için tıkla... Saint Denis'de ki avcıya gidin. Sonra o adamın menüsünde "Whyems Wardrobe" diye bir seçenek olması gerek. Hepsi orada.
Davinci_1 dedi: Modu kurdum ama sadece saç stilleri oldu diğer kıyafetler vb. şeylerde geldi ama onları shopta inceleme yaparken göremiyorum gözükmüyorlar yani. Genişletmek için tıkla... Saint Denis'de ki avcıya gidin. Sonra o adamın menüsünde "Whyems Wardrobe" diye bir seçenek olması gerek. Hepsi orada.
Davinci_1 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #7 hellomister dedi: Saint Denis'de ki avcıya gidin. Sonra o adamın menüsünde "Whyems Wardrobe" diye bir seçenek olması gerek. Hepsi orada. Genişletmek için tıkla... O zaman bayağı bir oynamam lazım hellomister dedi: Saint Denis'de ki avcıya gidin. Sonra o adamın menüsünde "Whyems Wardrobe" diye bir seçenek olması gerek. Hepsi orada. Genişletmek için tıkla... Yada kendim gitsem oluyormu?
hellomister dedi: Saint Denis'de ki avcıya gidin. Sonra o adamın menüsünde "Whyems Wardrobe" diye bir seçenek olması gerek. Hepsi orada. Genişletmek için tıkla... O zaman bayağı bir oynamam lazım hellomister dedi: Saint Denis'de ki avcıya gidin. Sonra o adamın menüsünde "Whyems Wardrobe" diye bir seçenek olması gerek. Hepsi orada. Genişletmek için tıkla... Yada kendim gitsem oluyormu?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.376 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 18 Haziran 2023 #8 Davinci_1 dedi: Yada kendim gitsem oluyormu? Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam Haritanın güney sağında. Rhodes'un hemen sağında Saint Denis.
Davinci_1 dedi: Yada kendim gitsem oluyormu? Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam Haritanın güney sağında. Rhodes'un hemen sağında Saint Denis.
Davinci_1 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #9 hellomister dedi: Oluyor hocam Haritanın güney sağında. Rhodes'un hemen sağında Saint Denis. Eki Görüntüle 1826190 Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun valentine banka soygunundan sonra akar mod
hellomister dedi: Oluyor hocam Haritanın güney sağında. Rhodes'un hemen sağında Saint Denis. Eki Görüntüle 1826190 Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun valentine banka soygunundan sonra akar mod
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.376 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 18 Haziran 2023 #10 Davinci_1 dedi: Hocam çok sağolun valentine banka soygunundan sonra akar mod Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Davinci_1 dedi: Hocam çok sağolun valentine banka soygunundan sonra akar mod Genişletmek için tıkla... Rica ederim.