Yok doğru yere gidiyorum zaten o mahkumların yanında harita yok.Hazineyi almak için önce başlattan haritayı sonra da öbür haritaları almanız gerek biliyorsunuz değil mi? Yoksa direkt mezarlığa gidip altını almaya mı çalıştınız.
Yok hocam ön siparişlere verildi diye biliyorum ben. Steam den ultimate sürümüne sahibim ancak bendede yok.
Benim oyunum Epic Games ultimate edition. Bu konuya da bir göz atın isterseniz.
Bende aynı şeyi diyorum zaten hocam.
O hazine ön sipariş ile alınan PS ve Xbox oyunları için geçerli diye biliyorum.
Özel versiyonları alanlara verdiklerini belirtilmiş, tam versiyonu var ve güncel halde o hazinenin haritasını alamıyorum. Bu durumu çözen oldu mu? Ultimate versiyonuna sahibim bu arada. Wiki'de Ultimate verdiğini söylemiş.
O hazine ön sipariş ile alınan PS ve Xbox oyunları için geçerli diye biliyorum.Özel versiyonları alanlara verdiklerini belirtilmiş, tam versiyonu var ve güncel halde o hazinenin haritasını alamıyorum. Bu durumu çözen oldu mu? Ultimate versiyonuna sahibim bu arada. Wiki'de Ultimate verdiğini söylemiş.
Bende de Ultimate sürümü var ama haritalar belirtilen noktalarda yok.
Hocam hem sizin için hem de konuyu oluşturan arkadaş için oyununuz dijital mi yoksa disk mi? Eğer disk ise maalesef bu DLC gelmiyor. Sadece dijital sürümler bunu alabiliyor.
Yok hocam ön siparişlere verildi diye biliyorum ben. Steam den ultimate sürümüne sahibim ancak bendede yok.Benim oyunum Epic Games ultimate edition. Bu konuya da bir göz atın isterseniz.
Bende aynı şeyi diyorum zaten hocam.Yok hocam ön siparişlere verildi diye biliyorum ben. Steam den ultimate sürümüne sahibim ancak bendede yok.
Yok doğru yere gidiyorum zaten o mahkumların yanında harita yok.Hazineyi almak için önce başlattan haritayı sonra da öbür haritaları almanız gerek biliyorsunuz değil mi? Yoksa direkt mezarlığa gidip altını almaya mı çalıştınız.
Yok hocam ön siparişlere verildi diye biliyorum ben. Steam den ultimate sürümüne sahibim ancak bendede yok.
Benim oyunum Epic Games ultimate edition. Bu konuya da bir göz atın isterseniz.
Bende aynı şeyi diyorum zaten hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.