RDR2 nasıl GT740 sistemde çalıştırılır?

İşletim sistemi
Windows 10

CahilSavar

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GT 740 2 GB VRAM
İşlemci
Intel i5
Normal şartlarda GT740 sistemle RDR2'nin en fazla 10-15 FPS vereceğini biliyorum.
Mantıklı tek çözümün ekran kartı almak olduğunun farkındayım ama şu sıralar pek mümkün değil.
ama bazı Config modlarıyla, optimizasyon ayarlarıyla vs. 30 FPS'e çıkarılabileceğini duydum, bu doğru mu? Nasıl yapılır?
30 FPS'in normalde bu oyun için yeterli olmadığını biliyorum ama yapabilecek bir şey yok, o sayıya şükredecek durumdayım.
Ayrıca patato mod olmadan yapmaya çalışıyorum, o en son çare. Ama yine de direkt patato mod kurun demek yerine çözüm arayalım hocalarım 😅

İşlemci sadece i5 girilmiş, i5-4460 hocalarım.

Çözülecek pek bir şey yok maalesef. O sistemle oyunu oynanabilir seviyede çalıştırmak imkansıza yakın. 8 GB RAM olması bile ayrı bir taş koyuyor oynamanıza.

Hocam o şekilde oynayacağınıza oynamayın daha iyi. İleride oynarsınız.

Hocam RAM de yetersiz, ekran kartı da, ayrıca tam model belirtmemişsiniz ancak muhtemelen işlemci de. Bi şekilde açsanız bile hiç zevk vermez.

RDR 2 de potato mod cok kötü gözükebilir sonuçta oyun grafik oyunu. Bence yapmaya değmez hocam zevksiz olur.
Zaten hocam o yüzden başka çözüm arıyorum. Bazı yabancı kaynaklar Config dosyaları ile patato mod kurmadan oyunu optimize edebiliyorlar o yüzden konuyu açtım.

Normal şartlarda GT740 sistemle RDR2'nin en fazla 10-15 FPS vereceğini biliyorum.
Mantıklı tek çözümün ekran kartı almak olduğunun farkındayım ama şu sıralar pek mümkün değil.
ama bazı Config modlarıyla, optimizasyon ayarlarıyla vs. 30 FPS'e çıkarılabileceğini duydum, bu doğru mu? Nasıl yapılır?
30 FPS'in normalde bu oyun için yeterli olmadığını biliyorum ama yapabilecek bir şey yok, o sayıya şükredecek durumdayım.
Ayrıca patato mod olmadan yapmaya çalışıyorum, o en son çare. Ama yine de direkt patato mod kurun demek yerine çözüm arayalım hocalarım 😅

İşlemci sadece i5 girilmiş, i5-4460 hocalarım.

2 sene önce 750 Ti ve FX6300 2x8 RAM ile 768p Low'da 30 FPS aliyordum orijinal haliyle karlı mapten çıktığım zaman oyun 15 FPS'e düşmüştü ne kadar optimize etsende fayda edeceğini düşünmüyorum çünkü elindeki GPU çok kötü.

Yeni konular

Geri
Yukarı