RDR2 nasıl GT740 sistemde çalıştırılır?

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam minimum gereksinimlerde 8 GB yazıyordu?

Oyunların sistem gereksinimleri genelde pek bir şey ifade etmiyor. Minimum dedikleri de 1080p/720p Low 30FPS oluyor ki onu karşılasanız bile işlemciniz ve ekran kartınız karşılamıyor. 8 GB RAM ile çalışır tabii ama 60FPS alıyorum ama oyun akıcı değil hissiyatı yaşarsınız, %1 FPS düşük olur.

Kankam sırf oynamış olmak için oynamaya çalışmak seninkisi. Bu haliyle çok kötü bir deneyim olacağı gibi ileride çok iyi bir sistemin olsa bile oyunu öncesinde gördüğün için asıl yaşaman gereken deneyimi de kötü etkileyecek. Zamanında 800x600 AC Black Flag oynadım. Şu anda oldukça iyi bir sistemim olmasına rağmen oyunu oynayasım gelmiyor. Çünkü oyunun içeriğini biliyorum. Oynarken merak hissi olmayacak. Sırf görsellik için bir oyun baştan oynanmaz. Görselliği öne çıkan bir oyunu tetris grafiklerinde oynamak da olmaz. İki deneyimi de bir arada yaşaman lazım.

Kankam sırf oynamış olmak için oynamaya çalışmak seninkisi. Bu haliyle çok kötü bir deneyim olacağı gibi ileride çok iyi bir sistemin olsa bile oyunu öncesinde gördüğün için asıl yaşaman gereken deneyimi de kötü etkileyecek. Zamanında 800x600 AC Black Flag oynadım. Şu anda oldukça iyi bir sistemim olmasına rağmen oyunu oynayasım gelmiyor. Çünkü oyunun içeriğini biliyorum. Oynarken merak hissi olmayacak. Sırf görsellik için bir oyun baştan oynanmaz. Görselliği öne çıkan bir oyunu tetris grafiklerinde oynamak da olmaz. İki deneyimi de bir arada yaşaman lazım.
Haklısın hocam

Normal şartlarda GT740 sistemle RDR2'nin en fazla 10-15 FPS vereceğini biliyorum.
Mantıklı tek çözümün ekran kartı almak olduğunun farkındayım ama şu sıralar pek mümkün değil.
ama bazı Config modlarıyla, optimizasyon ayarlarıyla vs. 30 FPS'e çıkarılabileceğini duydum, bu doğru mu? Nasıl yapılır?
30 FPS'in normalde bu oyun için yeterli olmadığını biliyorum ama yapabilecek bir şey yok, o sayıya şükredecek durumdayım.
Ayrıca patato mod olmadan yapmaya çalışıyorum, o en son çare. Ama yine de direkt patato mod kurun demek yerine çözüm arayalım hocalarım 😅

İşlemci sadece i5 girilmiş, i5-4460 hocalarım.
Hocam bildiğim kadarıyla loseless scaling 2x de 45 fps kadar görürsün onun dışında cloud gaming kullanabilirsin tuzlu biraz sanırım ve 8gb ram o oyun için az hocam en low da 9gb kullanıyor bende

Yeni konular

Geri
Yukarı