FeaXXX Decapat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Aralık 2020 #1 Bendeki parayı arkadaşım ıle paylaşmak istiyorum. Bu oyundan mümkün müdür? Mümkün ise nasıl yapabılırız, yardımcı olabılır misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Bendeki parayı arkadaşım ıle paylaşmak istiyorum. Bu oyundan mümkün müdür? Mümkün ise nasıl yapabılırız, yardımcı olabılır misiniz?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 8 Aralık 2020 #2 FeaXXX dedi: Bendeki parayı arkadaşım ıle paylaşmak istiyorum. Bu oyundan mümkün müdür? Mümkün ise nasıl yapabılırız, yardımcı olabılır misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır, paranızı maalesef paylaşamazsınız. Oyunda öyle bir özellik yok. Artı 0 Eksi
FeaXXX dedi: Bendeki parayı arkadaşım ıle paylaşmak istiyorum. Bu oyundan mümkün müdür? Mümkün ise nasıl yapabılırız, yardımcı olabılır misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır, paranızı maalesef paylaşamazsınız. Oyunda öyle bir özellik yok.