RDR2 Online moduna girmeye çalışırken 0x50060000 hatası

iBatuJR

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den Red Dead Redemption aldım. Ancak bir Social Club hesabıma Red Dead Online diğerine RDR 2 geldi. Red Dead Online girmek istediğimde 0x50060000 hatası alıyorum. Çözümü var mıdır?

Steam'den Red Dead Redemption aldım. Ancak bir Social Club hesabıma Red Dead Online diğerine RDR 2 geldi. Red Dead Online girmek istediğimde 0x50060000 hatası alıyorum. Çözümü var mıdır?
Hocam ben de yaşadım, modemi kapat aç yapın bende düzeldi. 1-2 dakika bekleyin tekrar açın.

Peki ikisinin farklı hesaplarda olması sorun yaratır mı?

Onu bilmiyorum farklı hesap nasıl oluyor tam olarak oyun stemde varsa Rockstar gelir Epicte isede Rockstar gelir yine.
Bende anlayamadım. Oyunu aldım Steame bağlı hesapta rdr2 var. Ancak red dead online gelmemiş. Onun yerine öbür hesabıma gelmiş ps3'ün bağlı olduğu.

Hocam bazı internet sağlayıcılarında rockstar servisine bağlanırken sorun oluyor. Mobil veri ile bağlanmayı deneyebilirsiniz. Eğer mobilde bağlanıyorsa sorun internet sağlayıcınızla veya modemle ilgili.

2. çözüm olarak C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasına aşağıdaki satırı eklediğinizde düzelecektir.
23.201.252.199 s.rsg.sc

Bunu naosl yapacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…