clkmichael
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere Online kısmını pek çözemedim. RDR2'yi çok severim Steam'de 208 saatim var, hikayeyi iki kez bitirdim. Geçenlerde Online başladık arkadaşla. Para ile altını hallettik, meslekleri vs. açtık. İlk hikaye görevlerini tamamladık. Kısaca oynadık epey bir ancak ilk giriş ekranında Free roam gibi çeşitli modlar görünüyor. Bunlardan hangisine girersem gireyim aynı oyun beni karşılıyor. Bunun detaylarını anlatabilecek bir babayiğit var mı? İnternette de pek fazla Türkçe içerik yok. Benim gibi çözemeyen insanlarda konuyu okuyarak aydınlanır.
Bir de çete ile oynarken başına ödül konan bir arkadaşıma başka bir çete kelle avcılığı yaptı. Kovalamaca çatışma yaşandı. Biz kelle avcısı olup başkalarını kovalayalım dedik ama onu bile bulamadık. Bana çok karışık geldi RDR2'nin Online'ı. GTA gibi basit değil. Bilen biri anlatırsa çok makbule geçer.
Bir de çete ile oynarken başına ödül konan bir arkadaşıma başka bir çete kelle avcılığı yaptı. Kovalamaca çatışma yaşandı. Biz kelle avcısı olup başkalarını kovalayalım dedik ama onu bile bulamadık. Bana çok karışık geldi RDR2'nin Online'ı. GTA gibi basit değil. Bilen biri anlatırsa çok makbule geçer.