Sürprizbozan RDR2 Saint Denis mevkinde olan silahçının gizemi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cumcı

Decapat
Daha fazla  
Hocam, hepinize selam. Saint Denis'deki karaborsacıya eşya satmak için gittiğimde, içeriyi biraz kurcaladım ve satıcının baktığı taraftaki koridor tarzı bir odada kitaplık gördüm. Yere baktığımda ise o kitaplığın hareket ettiğini görebiliyordum, yerde izleri vardı. Gizli bir olay var mı, yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? Şimdiden iyi oyunlar.

Edit: Hikayede %30.7 ilerleme kaydettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanlış hatırlamıyorsam gizem. Eğer orda bir şeyler döndüğünü farkederseniz ama sizi kapıdan almazlar ise silahçıya silah çekip kendinizi içeri alabiliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, hepinize selam. Saint Denis'deki karaborsacıya eşya satmak için gittiğimde, içeriyi biraz kurcaladım ve satıcının baktığı taraftaki koridor tarzı bir odada kitaplık gördüm. Yere baktığımda ise o kitaplığın hareket ettiğini görebiliyordum, yerde izleri vardı. Gizli bir olay var mı, yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? Şimdiden iyi oyunlar.

Hocam önce silahçıyla diyaloga giriliyordu sonra dükkandan çıkıp dükkanın dışındaki bir duvarda tutsak biriyle konuşuyordunuz sonra geri içeri girip silahçıya silah tutup bodrum kapısını açmasını istiyordunuz, öyle hatırlıyorum yani

Hocam o yan görev çevrede yan görev simgesi olması lazım.
Yan görev simgesi göremedim hocam.

Hocam bu arada karaborsacıdan bahsediyordum gece uykusuzluktan yanlış yazmışım kusura bakmayın. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı