E Efess1 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 128 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Merhaba, RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023) buradan Türkçe yama indirdim ama 10 dakikadır böyle açılmıyor. Virüs falan mı yedim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2025
Merhaba, RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023) buradan Türkçe yama indirdim ama 10 dakikadır böyle açılmıyor. Virüs falan mı yedim?
Çözüm W W WindowsPlus 10 Şubat 2025 Merhaba. Dosya konumundan CTRL+Z yaparak değişikliği geri alabilirsiniz. Eski yama kurmak, oyunlarda sorun yaşatmasına neden olabilmektedir.
Merhaba. Dosya konumundan CTRL+Z yaparak değişikliği geri alabilirsiniz. Eski yama kurmak, oyunlarda sorun yaşatmasına neden olabilmektedir.
W WindowsPlus Nanopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 395 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #2 Merhaba. Dosya konumundan CTRL+Z yaparak değişikliği geri alabilirsiniz. Eski yama kurmak, oyunlarda sorun yaşatmasına neden olabilmektedir. Son düzenleme: 10 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba. Dosya konumundan CTRL+Z yaparak değişikliği geri alabilirsiniz. Eski yama kurmak, oyunlarda sorun yaşatmasına neden olabilmektedir.