coderturk55 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Merhaba RDR2 Steam'den satın aldım. Türkçe yama kurmak istiyorum ama ban yeme olayları falan varmış nasıl ban yemeden kurabilirim?
Merhaba RDR2 Steam'den satın aldım. Türkçe yama kurmak istiyorum ama ban yeme olayları falan varmış nasıl ban yemeden kurabilirim?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 26 Haziran 2025 #2 coderturk55 dedi: Merhaba RDR2 Steam'den satın aldım. Türkçe yama kurmak istiyorum ama ban yeme olayları falan varmış nasıl ban yemeden kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Online girer isen ban yersin tek oyunculu girer isen sorun yok.
coderturk55 dedi: Merhaba RDR2 Steam'den satın aldım. Türkçe yama kurmak istiyorum ama ban yeme olayları falan varmış nasıl ban yemeden kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Online girer isen ban yersin tek oyunculu girer isen sorun yok.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.863 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 Online girmezsen ban yemezsin.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.764 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #4 Ben yama ile online girmeye çalışmıştım girmemişti sadece. Ban yemiyorsun, öyle bir şey yok.
babapiroooo Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #5 coderturk55 dedi: Merhaba RDR2 Steam'den satın aldım. Türkçe yama kurmak istiyorum ama ban yeme olayları falan varmış nasıl ban yemeden kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Online modda sıkıntı yaşayabilirsin, onun dışında hikaye modunda sorun oluşmaz
coderturk55 dedi: Merhaba RDR2 Steam'den satın aldım. Türkçe yama kurmak istiyorum ama ban yeme olayları falan varmış nasıl ban yemeden kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Online modda sıkıntı yaşayabilirsin, onun dışında hikaye modunda sorun oluşmaz
mertka_ Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 46 26 Haziran 2025 #6 Online giremezsin, ben bu videoyla Türkçe yaptım ve bitirdim çevirisi güzel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Online giremezsin, ben bu videoyla Türkçe yaptım ve bitirdim çevirisi güzel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
coderturk55 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #7 mertka_ dedi: Online giremezsin, ben bu videoyla Türkçe yaptım ve bitirdim çevirisi güzel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Online girmek istediğimizde yamayı nasıl sileceğiz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025
mertka_ dedi: Online giremezsin, ben bu videoyla Türkçe yaptım ve bitirdim çevirisi güzel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Online girmek istediğimizde yamayı nasıl sileceğiz?
mertka_ Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 46 26 Haziran 2025 #8 coderturk55 dedi: Online girmek istediğimizde yamayı nasıl sileceğiz? Genişletmek için tıkla... Mod manager'da modu kaldır seçenekleri var, kurduklarını tek tıkla kaldırabilirsin.
coderturk55 dedi: Online girmek istediğimizde yamayı nasıl sileceğiz? Genişletmek için tıkla... Mod manager'da modu kaldır seçenekleri var, kurduklarını tek tıkla kaldırabilirsin.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.126 Çözümler 49 Yer Ankara 29 Haziran 2025 #9 mertka_ dedi: Online giremezsin, ben bu videoyla Türkçe yaptım ve bitirdim çevirisi güzel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Açıklamada mod Manager linki bir tek bende mi gözükmüyor?
mertka_ dedi: Online giremezsin, ben bu videoyla Türkçe yaptım ve bitirdim çevirisi güzel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Açıklamada mod Manager linki bir tek bende mi gözükmüyor?
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.965 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #10 Mortis06 dedi: Açıklamada mod Manager linki bir tek bende mi gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... adam linki kaldırmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mortis06 dedi: Açıklamada mod Manager linki bir tek bende mi gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... adam linki kaldırmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et