Türkçe karakterlerde ben de bozuldu. Ama deneyeyim bir dahaBu yamada sorun yok bunu kastettiniz mi bilmiyorum ama.RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Mayıs 2022)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Bu yamada font sorunu var. I harfi kutucuk olarak gözüküyor kimine göre bir sorun olmayabilir bende oyunu bunla oynuyorum çok gözüme batmıyor.Bu yamada sorun yok bunu kastettiniz mi bilmiyorum ama.RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Mayıs 2022)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Hocam şu an sayfayı hatırlamıyorum ama bir sayfada font fix dosyası paylaşmışlardı. Kaçıncı sayfada unuttum.Bu yamada font sorunu var. I harfi kutucuk olarak gözüküyor kimine göre bir sorun olmayabilir bende oyunu bunla oynuyorum çok gözüme batmıyor.
Benim gibi sürekli exe açmak istemeyenler için yamada birkaç değişiklik yaptım. Dosyaları rdr2 klasörüne atmanız yeterli olacaktır. Ayrıca istediğiniz her hangi scripthook trainer veya modu da kullanabilirsiniz.
link: yama.rar
Not: yamada hiçbir kelime veya cümle değişikliği yapılmamıştır.
Şimdi 2 dosya kuracağım zannedersem, yanlış hatırlamıyorsam bu yamayı da kurduğumda arkadaşın dediği gibi bozuk kutucuklar gözüküyor bazı karakterlerde.RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Mayıs 2022)
Font fix ile oyunu başlatınca oyun otomatik olarak kapanıyor. Çözebildin miwww.technopat.net
Attığım linkte seni 43. sayfaya yollayacak oradan yama.rar adlı dosyayı indirip içindekileri direk oyun klasörünün içine atarsan bir sorun olmuyor. Bende böyle kullandım. Direk aşağıda alıntıladığım mesajdan görebilirsin. Herhangi bir exe açmana da gerek kalmıyor.
Ben sadece o rarın içindekileri attım ve o sorunu yaşamadım bilmiyorum. Bilgisayarımda yamanın eski sürümü de var istersen onu atabilirim, font fix'e basıp giriyorsun oyuna.Şimdi 2 dosya kuracağım zannedersem, yanlış hatırlamıyorsam bu yamayı da kurduğumda arkadaşın dediği gibi bozuk kutucuklar gözüküyor bazı karakterlerde.
Font fix'e bassam dahi işe yaramıyor. Eski sürümü atabilirsen bir bakayım.Ben sadece o rarın içindekileri attım ve o sorunu yaşamadım bilmiyorum. Bilgisayarımda yamanın eski sürümü de var istersen onu atabilirim, font fix'e basıp giriyorsun oyuna.