RDR2 ve The Witcher klavye ile oynanır mı?

Nasıl rahat ediyorsanız öyle oynarsınız. Yani bu oyunu sevip sevmemek veya alıp almamak için bir kriter olmamalı. İlk kez klavye ile oyun oynayacağınızı sanmıyorum, o nedenle geçmiş oyunlardaki tecrübenizden bir farkı olmayacaktır.
 
Bence Witcher tarzında ki oyunları gamepad ile oynamak çok daha keyifli. Şahsen RDR2'yi de gamepad le de klavyeyle de bayağı bir süre oynadım ikisi de gayet iyiydi fakat hikayeyi oynarken gamepad ile oynamak çok daha iyi gelmişti. Deneyin nasıl rahat ediyorsanız öyle oynayın. Ancak genel olarak gamepadin yapısından dolayı oyunlarda gamepad kullanmak genelde daha rahattır.
 
RDR2 Klavye ile daha rahat oynadım ancak Witcher3 için Gamepad olmazsa olmaz gibi, klavye çok sırıttı oynayamadım
 
İki oyunda hem klavye hem de controller ile rahatlıkla oynanabilen oyunlar. Hangisinin daha iyi olduğunu belirtmek tamamen kişisel görüş olacaktır. Bu senin alışkanlığın ile alakalı. Hayatın boyunca sadece konsoldan oyun oynadıysan o zaman ancak tuhaf gelecektir yoksa birazcık bile klavye ile oyun oynadıysan rahatlıkla oynarsın.
 
RDR 2'yi klavye ile oynamak hiç zevk vermemişti, Controller ile oyun yağ gibi akıyor.
Hocam kolda oynayınca atı hızlandırmak için sürekli "x" tuşunu spamlamak gerekiyordu sanırım o yüzden ben oynamaktan yorulup klavyeye geçmiştim. Çözümünü araştırdım ama bulamadım. Siz nasıl oynamıştınız?
 
RDR klavyede oynanır ama Witcher 3 biraz zorlar. Yapısı gereği rahatça oynayabilmek için kolla oynamaya zorluyor. RDR'de kolla oynamaya göre dizayn edilmiş bir oyun fakat klavyeye gayet güzel uyarlı. Neticede shooter oyunu. Kalabalık çatışmalarda kol ağır kalabiliyor.
 
RDR2 kol ile kötü bana göre, Witcher ise tam tersi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı