RDR2 vs Cyberpunk 2077

Atsızsz

Decapat
Katılım
1 Aralık 2021
Mesajlar
577
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Msi Rx 5500 xt 8 gb
İşlemci:Ryzen 5 5500
Ram:Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz
Anakart:MSI B450-A PRO MAX
Ssd:Addlink 512 GB m2 ssd
Psu:Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply
Cinsiyet
Erkek
Steam indirimlerinden bir oyun alacağım ama şu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisi RDR 2 ise Türkçe yaması var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2. Türkçe yaması var.
 
RDR 2 başlar da biraz hantal başlıyor uyuz uyuz ilerliyor, Cyberpunk ona göre biraz daha hızlı ve hareketli, ikisi de hikâye anlamın da beni çok tatmin etti fakat tabii ki RDR 2 hikâye bakımında rakipsiz.
 
Steam indirimlerinden bir oyun alacağım ama şu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisi RDR 2 ise Türkçe yaması var mı?
Ben Cyberpunk'dan daha fazla zevk aldım. Zevk meselesi tabii ki ama RDR2 biraz ağır oyun sıkabilir.
 
Red Dead Redemption 2 her şekilde daha iyi bir oyun, fakat bu senin bundan daha çok keyif alacağın anlamına gelmez. Çünkü oyun ağır, eğlence değil gerçekçilik ön planda tutularak yapılmış son derece kaliteli bir oyun RDR2.

Cyberpunk 2077'ye gelirsek, hatalar her zaman var ve olacak. Ancak bu hataların derecesi önemli bana soracak olursan, oyunu çıktığı haftada oynayanlardanım ben ve oyunu kıran tek bir hatayla bile karşılaşmadım. Üstelik oyunu 3 kez bitirdim, bu 3 oynayışımın birinde bile görevimi yapmamı engelleyecek veya takılı kalmamla sonuçlanacak hiçbir hata ile karşılaşmadım. Biz bunlara game-breaking bugs yani oyunu kıran hatalar diyoruz ve bence asıl önemli olan bunlar.

Çünkü grafik glitchleri iyi, kötü her oyunda var. Red Dead Redemption 2 bugün dünyanın en kaliteli yapımıdır bana soracak olursan, hala daha kalitesine erişebilen oyun çıkmadı ama onda bile bu tarz glitchler var.

Kısacası Cyberpunk 2077 oynanmayacak kadar kötü bir oyun değil, hiçbir zaman değildi. Ancak çok konuşuldu ve dillendirildi. Bu nedenle Türkiyede çok konuşulan diğer tüm oyunlar gibi o da sebepsiz nefret oklarının hedefi haline geldi, mesela şu an da ELDEN RING bu nefret oklarının karşısında duruyor ve birçok insan daha oynamamış olmasına rağmen çöp olduğunu söylüyor, bu tarz insanların yorumlarına kanarak oyun satın almaya çalışırsanız sadece kötü oyunlar oynarsınız, kaliteli oyunlara laf eden çok olur çünkü.
 
Steam indirimlerinden bir oyun alacağım ama şu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisi RDR 2 ise Türkçe yaması var mı?

Biri kovboy diğeri gelecek temalı hangisini seviyorsanız onu alın RDR2 Türkçe yaması var Cyberpunk 2077 ise ekli Türkçe dili hikaye bakımından gelirsek RDR2 daha iyi Cyberpunk 2077 eksikler var gene hikaye konusunda ama iyi hikayesi eksik olmasına rağmen.
 

Geri
Yukarı