RDR2 wanted dead or alive nedir?

Bende hatırlamıyorum orayı ama Dead or alive demek ölü ya da diri aranıyorsun demek.
Para ödeyerek kaldıramıyor muyuz bu aranmayı? O bölgede işim yok fakat oyun bittikten sonra haritayı gezmek istiyorum ve ödül avcılarıyla uğraşasım yok.

Chapter 6’nın geçtiği şehir saint denis gibi sanayi şehri mi yoksa rhodes, valentine gibi köy kasabası mı peki?

@Tuna00 iki ana görev vardı sanırsam sonra orda işiniz bitiyor.
Hikayenin yarısından fazlası bitmiş zaten hızlanıyor buradan sonra baya.
Chapter 6 yı hatırlamıyorum iki sene önce oynadığım için, yukarıdakı arkadaş cevaplamış zaten.

Para ödeyerek kaldıramıyor muyuz bu aranmayı? O bölgede işim yok fakat oyun bittikten sonra haritayı gezmek istiyorum ve ödül avcılarıyla uğraşasım yok.

Postacıydı sanırım ücretini ödeyebiliyorduk. Parayla ödül kaldırma var.

Saint denis de görev yapıcaz. Olaylar karışıyor sonra zaten.

Hayır kaldıramıyorsunuz. Hikaye devam ettikçe kalkması gerekirse kalkar zaten.

Postacıydı sanırım ücretini ödeyebiliyorduk. Parayla ödül kaldırma var.

Saint denis de görev yapıcaz. Olaylar karışıyor sonra zaten.
Sağolun hepiniz cevaplarınız için. Son bir sorum var haritadaki beyaz soru işaretli görevleri yapmak zorunda mıyım yani onlar hikayeye dahil mi yoksa Gta 5 teki strangers and freaks görevleri gibi yan görevler mi?

Sağ olun hepiniz cevaplarınız için. Son bir sorum var haritadaki beyaz soru işaretli görevleri yapmak zorunda mıyım yani onlar hikayeye dahil mi yoksa GTA 5'teki strangers and freaks görevleri gibi yan görevler mi?

Zorunda değilsin. Bounty kaldırma kısmı şöyle. Final görevini yapana kadar haritanın sol alt kısmına gidemiyorsunuz. Blackwater yazan kısım. Diğer kısımlarda da soygun vs yaparsanız yine kasaba falan kırmızıya dönüyor ve aranıyorsunuz. O kısımları parayla kaldırmak mümkün ama blackwater bölgesine dediğim gibi final görevine kadar gidemiyorsunuz.

Saint denis de banka soydun ve o bölgede aranmaya başladın diyelim parayla kaldırmak mümkün mesela.

Hocam bana mantıksız gelen bir şey var. Saint deniste banka soymuştum ve bayağı bir yaklaşık 500-600 dolar bounty geldi. Görev yüzünden cebimden bu kadar para çıkması mantıklı mı sizce? Bana bir yandan gerçekçilik açısından doğru geliyor fakat oyuncu açısından kötü geliyor. Görevde polisleri öldürmemi istiyor vurdukça bounty param artıyor.

Oyun olduğu için illaki mantık hataları veya oyuncunun hoşuna gitmeyeceği şeyler olabilir. Kimisi de bunu sever, herkesi memnun etmek mümkün değil. Bunun için modlar var. Onurunu fullemeni sağlıyor veya maske takınca kimliğiniz belli olmuyor gibi. Para hilesi, herkesle düello yapabilme vb her şey var. Eğer hoşunuza gitmeyen kısımlar varsa nexus mods sitesinden mod indirebilirsiniz. Silahlarla çevirme, omuz üstü atma vb havalı hareketler falan yapabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.

PS5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…