Şu an guarma mı ne öyle bir adadayım ve adanın yarısı kırmızı. Görevler olduğu yerlerde kırmızı.Blackwater ve büyük soygun yaptığınız yerlerde doğal olarak kanun sizi en üst düzeyde arıyor. Blackwater açılmıyor fakat oyunun ilerleyen kısımlarında diğer yerlerdeki aranma kısmı gidiyor.
Geçiyor mu bu aranma peki yoksa kalıcı mı? Oyuna başladığımdan beri gitmedi de.Ölü yada diri aranıyorsun demektir yani o bölge sınırları içerisine girdiğinde seni ödül avcıları yakalamaya çalışacak. Bounty olmasada bazen bir görevden sonra geçici olarak o kasabada aranabiliyorsun yüksek ihtimal sebebi bu.
Şu an adadayım hatırlamıyorum tam neresi olduğunu. Ama haritanın en sol tarafının alt tarafında bir yerdeydi.Gittiğin yer muhtemelen Blackwater. Orada ölü ya da diri olarak aranıyorsunuz.
Hocam 2-3 tane sorum var cevaplarsan sevinirim.@Tuna00 guarmayı çok keşfedemiyorsunuz maalesef o kısım kapalı kutu gibi ana görevleri yapabiliyorsınuz sadece. Orada da kaçaksınız sonuçta ordakiler sizi arıyor.
Şu an adadayım hatırlamıyorum tam neresi olduğunu. Ama haritanın en sol tarafının alt tarafında bir yerdeydi.
Chapter 6 da adadan şehre geri dönüyoruz. Hikaye olarak saat süresini bilmiyorum da fazla bir şey kalmadı diye hatırlıyorum. Fazladan kasıt süre aklımda yok, epey ilerlemişsiniz çok sürmez. Buradan sonrası akıyor zaten. Ada kısmı kısa sürüyor merak etmeyin.Şu an adadayım hatırlamıyorum tam neresi olduğunu. Ama haritanın en sol tarafının alt tarafında bir yerdeydi.
Hocam 2-3 tane sorum var cevaplarsan sevinirim.
1- Bu adada kaç saat işim var ne zaman başka yere geçiyorum.
2- Daha kaç saatlik hikaye kaldı tahmini olarak.
3- Chapter 6 nasıl bir yerde geçiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.