Çözüldü RDR2 Yamasında kutucuk hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jovedas

Centipat
Daha fazla  
Ne yaparsam yapayım olmuyor, yardımcı olur musunuz? Sinir krizi geçireceğim yoksa. Denemediğim yama kalmadı, font fix uygulamasını bile kullandım. Makine Çeviri'dekini bile denedim olmadı. Yapmam gereken neyse söyler misiniz? YouTube'dan baktığımda birisi ayarlardan Vulkan yerine DirectX12 yapın demişti, yaptım 1-2 gün oldu sonra tekrar kutucuk sorunu oldu. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ne yaparsam yapayım olmuyor, yardımcı olur musunuz? Sinir krizi geçireceğim yoksa. Denemediğim yama kalmadı, font fix uygulamasını bile kullandım. Makine Çeviri'dekini bile denedim olmadı. Yapmam gereken neyse söyler misiniz? YouTube'dan baktığımda birisi ayarlardan Vulkan yerine DirectX12 yapın demişti, yaptım 1-2 gün oldu sonra tekrar kutucuk sorunu oldu. Çözümü nedir?
Hocam üst üste yama kurduysanız sıkıntı olmuştur. Bence oyunu yeniden yükleyin, bir klasöre kopyasını yedekleyin. O yedek rdr2 üstünde sırayla çevirileri deneyin, her çeviri işe yaramadığında bir daha koplayıp deneyin. Ben bir tane kullanmıştım düzelmişti bulursam atayım.

Bu çalışıyordu benim için.

Hocam üst üste yama kurduysanız sıkıntı olmuştur. Bence oyunu yeniden yükleyin, bir klasöre kopyasını yedekleyin. O yedek rdr2 üstünde sırayla çevirileri deneyin, her çeviri işe yaramadığında bir daha koplayıp deneyin. Ben bir tane kullanmıştım düzelmişti bulursam atayım.

Bu çeviri değil sadece kutucuk sorunu fixidir!!

Çözüm
Önceki yamaları tamamen sildiğinize emin misiniz? Aksi bir durum olmadıkça bu yamanın hatasız olarak çalışıyor olması gerek: Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama
Temiz kurulum üstüne bu yamayı kurduğumda hiçbir sıkıntı yaşamadan oynamıştım.
Hocam pcyi resetlemiştim bugün yeniden yükledim oyunu herkeste sorunsuz çalışan yamayı yükledim bende kutucuk sorunlu çıktı yamayı sildim bir tane daha buldum kutucuk sorunu sadece büyük İ harfin de var onu geçtim öyle oynarım ama o yamanın çevirisi aşırı kotüydü kelimeleri anlaşılmayacak şekildeydi örnek vereyim "onlar sana ne yaptı?" yerine "ne yaptı onlar sen?" Diye çıkıyordu ve ı harfi yerine i harfi geliyordu

Hocam oyunu zaten bugün indirdim indirdiğim gibi tek bir yama kurdum o yamada kutucuk sorunu vardı sonra yamayı sildim sizin yolladığınız şeyi yarın deneyeceğim teşekkür ederim hocam gelişme olursa tekrardan dönüş sağlayacağım.

Hocam pcyi resetlemiştim bugün yeniden yükledim oyunu herkeste sorunsuz çalışan yamayı yükledim bende kutucuk sorunlu çıktı yamayı sildim bir tane daha buldum kutucuk sorunu sadece büyük İ harfin de var onu geçtim öyle oynarım ama o yamanın çevirisi aşırı kotüydü kelimeleri anlaşılmayacak şekildeydi örnek vereyim "onlar sana ne yaptı?" yerine "ne yaptı onlar sen?" Diye çıkıyordu ve ı harfi yerine i harfi geliyordu

Hocam oyunu zaten bugün indirdim indirdiğim gibi tek bir yama kurdum o yamada kutucuk sorunu vardı sonra yamayı sildim sizin yolladığınız şeyi yarın deneyeceğim teşekkür ederim hocam gelişme olursa tekrardan dönüş sağlayacağım.
Hocam ben bu forumdam bulduğum en çok yanıt alan yamalardan 2 tanesini denemiştim, hangileri bilmiyorum, bir tanesinde font fix yüklemişlerdi bazen çalışyordu bazen çalışmıyordu. Ama attığım modu yükleyince (kurulum kısmına dikkat edin sayfanın aşağısında yazıyor) direkt oyuna türkçe harfleri eklediği için düzeldi. Her yamayla uyumludur muhtemelen o yüzden.

Hocam ben bu forumdam bulduğum en çok yanıt alan yamalardan 2 tanesini denemiştim, hangileri bilmiyorum, bir tanesinde font fix yüklemişlerdi bazen çalışyordu bazen çalışmıyordu. Ama attığım modu yükleyince (kurulum kısmına dikkat edin sayfanın aşağısında yazıyor) direkt oyuna Türkçe harfleri eklediği için düzeldi. Her yamayla uyumludur muhtemelen o yüzden.

Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum denedikten sonra gelişme olursa sizi bilgilendireceğin.
Hocam fix dosyasını oyun dosyasına attıktan sonra aynı şey devam ediyor.

Önceki yamaları tamamen sildiğinize emin misiniz? Aksi bir durum olmadıkça bu yamanın hatasız olarak çalışıyor olması gerek: Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama
Temiz kurulum üstüne bu yamayı kurduğumda hiçbir sıkıntı yaşamadan oynamıştım.

Hocam çok teşekkür ederim 3. denemeden sonra oldu biraz geç baktım kusura bakmayın çünkü gönderdiğiniz yamayı birden kez denedim ve oldu gerçekten çok teşekkür ediyorum sorunum çözüldü.

Dosya Ekleri

• 1738596942841.png
    1738596942841.png
    49,4 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20250203_183607_302.jpg
    IMG_20250203_183607_302.jpg
    182,8 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20250203_185112_442.jpg
    IMG_20250203_185112_442.jpg
    279,9 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler